PLEISUREWORLD EVENTS

Outdoor Glamping Experience ‘24 Unieke ontdekkingsreis voor de recreatieondernemer

Dinsdag 1 oktober 2024 - bUITENPLAATS bEEKHUIZEN - vELP

Beleef de Outdoor Glamping Experience ’24

Veel glamping-aanbod dreigt af te glijden naar een mainstream verhuurproduct. Hoe zorg je nog voor een bijzondere belevenis? De Outdoor Glamping Experience neemt je mee op een tweedaagse ontdekkingsreis langs nieuwe ontwikkelingen in accommodaties waarmee de gast nog echt getrakteerd wordt op een bijzondere short stay. Gaat u met ons mee op zoek naar een nieuwe toekomst van de #Glamping Experience?

 
 

Speciale ontmoetingen met early adaptors en visionairs

Zo’n 15 jaar geleden introduceerden VacanceSelect en LuxeTenten (nu Yala) hun glampingaanbod op de vakantiebeurs. Deze nieuwe visie zette niet alleen het ‘tentkamperen’ weer op de kaart bij een breed luxegericht publiek, maar is ook financieel aantrekkelijk voor recreatieondernemers. Dankzij glamping is de opbrengst per kampeerplaats verveelvoudigd. De Outdoor Glamping Experience brengt u ontmoetingen met de visionairs van deze branche. Leer uit eerste hand hoe zij inspelen op de doorontwikkeling van het Glamping product! 

 

Ontdek hoe Glamping nog een échte beleving blijft tijdens de Outdoor Glamping Experience op dinsdag 1 oktober 2024. Kijk naar ons interessante kennisprogramma begeleid door experts uit de praktijk!

General Manager Rick Milius Buitenplaats Beekhuizen
Productontwikkeling en kennis-sessies!
 

De Outdoor Glamping Experience ’24 is een tweedaagse bijeenkomst voor recreatieondernemers die alles willen weten over de laatste ontwikkelingen in glamping. Experts uit binnen- en buitenland nemen u mee in de volgende kennisgebieden:

 
 
Meer dan een Safaritent
 

Wat maakt glamping eigenlijk nog glamping? Wij kunnen verklappen: met enkel en alleen een safaritent, gaat u de strijd niet meer winnen! Dit is wat ons relatienetwerk zoal zei:
natuurlijke omgeving – karakteristieke look – stoer, uitdagend – geaccidenteerd terrein – comfortabel – oog voor (luxe) gemak – basic feelings – wauw-factor – wellness – natuurinclusief – natuurlijke materialen – off grid – verrassend – vuurschaal -– hout gestookte hottub – voor de kinderen leuke stoere activiteiten – samenwerking met organisaties als NatuurMonumentenNatuurmonumenten – thematisch horecapaviljoen in look & feel – sanitair in de accommodatie – op een buitenterrein – concept dat exclusief voelt en een back-to-nature-gevoel oproept – een bevlogen en bezielde, gastgerichte recreatieondernemer – ruimte – festival, theater, cultuur – ook bij slecht weer een leuke plek om te zijn.
Ontdek tijdens de Outdoor Glamping Experience hoe dit alles (en meer!) samenkomt in de laatste nieuwe ontwikkelingen.

* Vakantiehuis van de Toekomst (Glamping accommodaties van de toekomst)
* Aanbod & ontwikkeling arrangementen zoals Health, Culture, Business, Rretreats, Healings, Survival

* Techniek: alles over winterhard, off grid, duurzaam, circulair, biodiversiteit, footprint,
* Storytelling & Concepting: back to basic, food & outdoor cooking, wellness, luxury lifestyle

Inspiratie & Ontmoeten

programma dinsdag 1 oktober 2024

07.00 – 08.00 | BOSWANDELING

Wild spotten op de Veluwe met de boswachter 

08.00 – 09.00 | ONTBIJT

In themarestaurant WOODZ 

09.00 – 10.00 | UITCHECKEN

Koffiepauze en groepsindeling themasessies 

10.00 – 11.30 | THEMASESSIE 1

Vakantiehuis van de Toekomst  (Glamping accommodaties van de toekomst)

11.30 – 13.00 uur | THEMASESSIE 2

Aanbod & ontwikkeling arrangementen zoals Health, Culture, Business Retreats, Healings, Survival

13.00 – 13.30 uur | LUNCH

In themarestaurant WOODZ

13.30 – 15.00 uur | THEMASESSIE 3

Techniek: Alles over winterhard, off grid, duurzaam en circulair 

15.00 – 16.30 uur | THEMASESSIE 4

Storytelling & Concepting: back to basic, food & outdoor cooking, wellness, luxury lifestyle 

16.30 – 18.00 uur | AFSLUITING

Van de tweedaagse Outdoor Glamping Experience ’24 onder het genot van een tapas selection en een drankje. Iedere deelnemer krijgt een handboek mee naar huis met uitgebreide achtergrondinformatie, mede tot stand gekomen door onze Glamping Experts en de uitkomsten van de cocreatie-opdrachten. 

BLIJF JE OOK SLAPEN?

Voor overnachtingsprogramma maandag 30 september / dinsdag 1 oktober 2024

15.00 – 16.00 | ONTVANGST

In Woodz Paviljoen op Buitenplaats Beekhuizen: Rick Milius General Manager en uw gastheer Hans van Leeuwen van Pleisureworld heten u van harte welkom 

16.00 – 16.30 | TOELICHTING PROGRAMMA

Uitgebreide toelichting op het programma 

16.30 – 18.30 | RONDLEIDING

Over het terrein met meer dan vijftig unieke accommodaties op Buitenplaats Beekhuizen! Het beklimmen van de Posbank en een kijkje van boven vanaf Emmapiramide op 98 meter hoogte over Nationaal Park Veluwezoom. Wij sluiten deze rondwandeling af met een gezellige borrel in een van de mooiste boetiekhotels: Boutique Hotel Beekhuizen. 

18.30 – 19.00 | INCHECKEN

In een glamping-accommodatie uit het gevarieerde aanbod. De outdoor duurzaam verwarmde hot tub staat klaar voor wie het wilt ervaren.  

20.00 – 22.00 uur | DINER

In themarestaurant WOODZ. Dit restaurant ligt op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen, een unieke locatie om te overnachten in het bos. WOODZ bestaat uit containers ontworpen door de Food Truck Company. Het interieur is stoer en bestaat voornamelijk uit hout en metaal. Robuust en goed passend bij de omgeving. Midden in het restaurant brandt de kachel. 

22.00 – 24.00 uur | SPECIAAL EXPERIENCE

Speciaal Experience programma

Deelnemers slapen in een winterharde POD!

belangrijk

Informatie

BOEKINGSVOORWAARDE

Na opgave vindt er geen restitutie plaats.

De inschrijfkosten dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan, vóór aanvang van het evenement.

Deelnemerslijst

 1. Walter Jonker – Pretwerk
 2. Hans van Leeuwen – Pleisureworld
 3. Linda Fijma – Capmo Media
 4. Ben jij de volgende?
 
 

Vul dit formulier in om een boeking op rekening te maken voor Outdoor Glamping Experience 2024.

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.