The City wint Award Beste Family Entertainment Center 2020

Tijdens de Praktijkdag van dinsdag 8 september heeft The City de Award ‘Beste Family Entertainment Center 2020’ in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door Pleisureworld.

Eigenaar Richard Bultink, tevens gastheer van deze Prakijkdag, werd verrast met de award en vindt het een enorm positieve opsteker voor het bedrijf dat na een valse start sinds juni 2020 open is. De jury ziet in The City een trendsettende locatie met een totaalbeleving, verbluffende decorstukken en immersive nieuwe generatie activiteiten zoals Virtual Reality en de eerste interactieve bowlingbaan van Nederland. De gastronomische en authentieke Italiaanse pizza foodstore maken dat The City daarbij een brede doelgroep van bezoekers aantrekt met gemiddeld hogere besteding. Het nieuwe entertainment center in ‘s-Gravenzande is volgens de jury een praktijkvoorbeeld pur sang voor de hele leisure sector. In 2019 ontving Preston Palace de award uithanden van NRIT en Pleisureworld.

Hans van Leeuwen, eigenaar Pleisureworld licht het juryrapport toe: “The City laat de nieuwe norm voor Family Entertainment Centers zien. Het is niet een verzameling van activiteiten onder één dak, maar een samenhangend geheel. De ver doorgevoerde thematisering en immersive decors zorgen voor een totaal beleving. Het Italiaanse horecaconcept sluit daarbij uitstekend aan en zorgt al vanaf dag één voor een gelijkwaardige 50/50 verdeling van de omzet. The City weet echt een verschil te maken en is een bijzonder inspirerend voorbeeld.”

Over The City
The Tube, The Gas Station, The Happy Highway en de Joy de Boules. Vier attracties die je vindt bij The City. Tel daarbij de eerste Virtual Reality opstelling van het Belgische bedrijf Hero, indoor speeltuin, pooltafels en een groots horecaconcept op. Bijna twee jaar lang bouwde Richard Bultink een gedateerd squashcentrum om tot een gloednieuw en prachtig gethematiseerd entertainmentcentrum. The City had een valse start bij de opening, want op zondag 15 maart, de openingsdag, moest Richard na 4 uur opening de zaak waar hij met ziel en zaligheid, anderhalf jaar aan werkte alweer sluiten. Op Tweede Pinksterdag (1 juni) ging het centrum deels open voor slechts 30 mensen tegelijkertijd. Bowlen als ‘binnensport’ mocht pas een maand later. The City is op 1 juli officieel in bedrijf gegaan.

Over Pleisureworld
Pleisureworld is hét platform in toerisme, recreatie en vrije tijd waar Advies, Kennis en Inspiratie samenkomen. Doet doen wij o.a. met talloze bekende publicaties, het organiseren van evenementen en praktijk- en vakdagen, het kennisplatform van NRIT Media en de diensten van Pleisureworld Advies voor onderzoek en support aan alle soorten ondernemingen in onze branche.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.