Wegter Grootverbruik: "happiness around the table"

"De tijd van oubollig ingerichte recreatiewoningen op campings en vakantieparken is voorbij. Comfort en luxe is tegenwoordig de standaard van villa's, lodges en safaritenten. Want zeg nu zelf, waarom zouden we het in onze vrije tijd met minder doen?"

Wegter Grootverbruik: “happiness around the table” Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe wij de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Gezellig tafelen en een goed gesprek, dat is toch waar het in het leven om draait? Écht contact en verbinding maken het leven rijker. En dat gebeurt bij uitstek in de keuken en aan tafel.Zie hier ons bestaansrecht. Waarom we doen wat we doen.

Wat doen we?
Wij houden ons binnen het productdomein “keuken en tafel” bezig met alles wat er gebeurt tussen producenten en eindgebruikers. Dat kunnen consumenten zijn, zoals jij en ik, maar ook professionals. We denken graag met onze klanten mee, sourcen producten wanneer nodig of gewenst of ontwikkelen een heel nieuw concept. Wij leveren een breed assortiment aan servies, bestek, glaswerk, of zelfs een compleet pakket keukenitems.
Hoe doen we dat?
Dagelijks zoeken wij wereldwijd naar de meest geschikte artikelen voor de markten waarin we actief zijn. Wij produceren niet zelf, maar kopen bij fabrieken. Het kan zijn dat wij producten van leveranciers doorverkopen onder de naam of het merk van de leverancier. Steeds vaker ontwikkelen wij, in eigen beheer, producten die wij brengen onder ons eigen merk.
En: we doen dit al een tijd!
Wegter (Est 1916) bestaat als bedrijf meer dan 100 jaar. Dus van enige kennis en ervaring kunnen we wel spreken!
Onze merken & producten
Binnen ons brede assortiment verkopen wij zowel onze eigen merken, als merken van andere leveranciers. Voor een volledig overzicht van ons aanbod kun je naar onze merken pagina.
 
Onze klanten
Zoals hierboven gezegd, kun je onze producten aantreffen in vele kanalen. Wij bedienen een breed scala aan klanten. We hebben het hier over: fysieke retail, online retail, omnichannel retail, online marktplaatsen, zelfbedieningsgroothandels en bedienende groothandels.
Daarnaast zijn wij actief in de recreatiemarkt, met de nadruk op vakantieparken, en hebben wij onze consumentenwebshop James Cooke.

Noviteiten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wegter wil een bijdrage leveren aan het welzijn van de huidige en toekomstige generaties. Wij hebben een permanent actief MVO projectteam dat zich bezighoudt met alles rondom duurzaamheid. Zij zouden zich onder andere bezig met de strenge selectie van leveranciers waar het gaat over MVO. Maar zij houden zich bijvoorbeeld ook bezig met de duurzame inzetbaarheid van onze eigen medewerkers, het creëren van nieuwe werkplekken of de verbouwing van ons pand.

MEER TOP PARTNERS

contactinformatie

Cindy Kamp

Accountmanager

Onze referenties...

porselein-met-logo-middel_2

Al vele jaren werken wij met grote tevredenheid samen met Wegter.

De leveringen lopen stipt volgens onze bestellingen en de kwaliteit van de leveringen is ook zeer goed. Ook is er meer dan voldoende persoonlijke medewerking vanuit de medewerkers. Al met al een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Guy_Wegter_Management_Trainee-500x500
Guy Wegter
Commercial Director
Cindy-500x500
Cindy kamp
Account Manager
Celeste Munro
Web Creator
Plan, create and code internet sites and web pages.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.