Upgrade de beleving van een vakantie-accommodatie met servies!

Wegter Recreatie presenteert nieuwe inventarispakketten voor vakantiewoningen en catalogus 2021

Op een vakantiepark of camping draait het tegenwoordig 120% om beleving. Veel vakantie-accommodaties laten nog een belangrijk component voor beleving liggen, namelijk die van het serviesgoed en huishoudelijk inventaris. Juist op een plek waar de consument méér luxe wil ervaren als thuis en omdat het gezamenlijk tafelen belangrijke momenten in de vakantie zijn. Wegter Grootverbruik wil het management van een vakantiepark ontzorgen met topkwaliteit assortiment waarmee ze het verschil kunnen maken. Voor 2021 zijn er drie nieuwe inventarispakketten samengesteld in drie segmenten, te combineren met kleurrijk of juist wit servies. In de jaarcatalogus is het volledige aanbod gebundeld en op de vakbeurs Recreatie 2020 lanceert Wegter deze officieel.

“Serviesgoed en de kwaliteit van badkamer- en keukeninventaris geeft een belangrijke bijdrage aan de totaalbeleving van een vakantie-accommodatie,” vertelt Annemarie ter Grote, accountmanager Recreatie bij Wegter. “Toch wordt dit qua investering bij de inrichting van een bungalow, safaritent of appartement vaak onderbelicht. Het samenzijn op vakantie zoals bijvoorbeeld tijdens het ontbijt of barbecue zijn vaak onvergetelijke momenten. Er kan absoluut een upgrade in de beleving worden doorgevoerd.” Marc Wegter vult aan: “Hoe meer beleving de gast ervaart, hoe hoger de prijskwaliteit beleving. Een investering in het inventaris maakt dat accommodaties zich kunnen onderscheiden en uiteindelijk een hogere prijs kunnen vragen.”

Voor de recreatiesector heeft Wegter drie inventarispakketten samengesteld. “Onze jarenlange ervaring hebben we zo gecombineerd in ‘Simplicity’, ‘Clarity’ en ‘Infinity’,’’ verduidelijkt Ter Grote. “In het Simplicity-pakket is het serviesgoed van Budgetline opgenomen en bijvoorbeeld een eenvoudige afvalemmer. In het Infinity-pakket is een Lux-servies opgenomen, dit heeft een heel andere uitstraling en een touchbin afvalemmer van Brabantia.” Maar een wit servies behoort niet alleen tot de mogelijkheden, ook combinaties met het kleurrijke Palmer of Maastricht Porselein. “Zo is voor een locatie aan het strand het Palmer Beach servies passend en bij een bosrijke locatie het Palmer Earth. We proberen altijd maatwerk te leveren.”

Wegter Grootverbruik heeft een wereldwijde kijk op de inkoop van servies en inventaris. “We combineren A-merken met eigen drie eigen serviesmerken,” gaat Wegter verder. “Als bedrijf zijn we bijna 100 jaar actief en kennen de wereldwijde trends en mogelijkheden als geen ander. We onderscheiden ons daarnaast door een uitmuntende eigen logistiek en een magazijn met 6000 artikelen op voorraad. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons ook hoog in het vaandel. We werken veel samen met sociale werkplaatsen voor het verpakken van onze producten en geven zo velen kansen op de arbeidsmarkt.

Wegter levert binnen de recreatiesector aan de grootste vakantieparkmerken. “Voor Landal Greenparks maakten we een eigen signatuurservies dat alle verschillende parken via een speciale webshop direct bij ons (bij)bestellen. Interessant is ook onze Palmer Ecogres lijn. Deze is gemaakt van gerecycled klein met een state-of-the-art technologie. Deze lijn past uitstekend bij parken die zich in op het gebied van duurzaamheid willen onderscheiden!”

Op de Recreatiebeurs 2020 in Hardenberg van 17 t/m 19 november 2020 presenteert Wegter haar nieuwe inventarispakketten en de catalogus Recreatie 2021. Meld u aan voor een bezoek aan de beurs, dan zorgt Wegter dat de catalogus voor u klaar ligt!

Inventarispakketten

Simplicity

Infinity

Clarity

Contactgegevens

Deventerstraat 11
7575 EM
Oldenzaal

Website:
www.wegter.nl

Afbeeldingen