Camping de Pampel wint Apeldoorn Business Award vanwege duurzaamheid en innovatie

Afgelopen donderdag 6 oktober ging Camping de Pampel er vandoor met de titel ‘winnaar Apeldoorn Business Award’ in de categorie Toerisme. Daarmee wordt het Veluwse bedrijf beloond voor de inspanningen om het bedrijf zo duurzaam mogelijk te exploiteren.

Arno Uithol van De Pampel: “We vinden het een enorme eer om deze Award te mogen ontvangen, juist omdat duurzaamheid binnen ons bedrijf een belangrijk speerpunt is. Na het keurmerk Green Key goud is deze prijs voor ons een erkenning dat we nog steeds op de goede weg zijn!”

Juryrapport

De 9 officiële jurycriteria bestonden uit resultaat, stabiliteit, innovatie, duurzaamheid, personeelsbeleid, samenwerkingen, bijdrage aan Apeldoorn, toekomstbestendigheid en onderscheidend vermogen. Bij Camping de Pampel wordt in alle nieuwe ontwikkelingen rekening gehouden met duurzaamheid. “Het nieuwe kinderzwembad gaat volledig op in de omgeving door de Veluwse thematisering en het water wordt bovendien verwarm met zonne-energie”, aldus Uithol. Ook het innovatief ondernemen waardeerde de jury. De Pampel durft de investeren in faciliteiten en bijzondere accommodaties. Camping de Pampel streed in de laatste ronde samen met vakantiepark Landal Miggelenberg en evenementenbureau Classic Events.

Over Camping de Pampel

5-sterren Camping de Pampel maakt onderdeel uit van de Veluwe Vakantieparken, dat met drie parken diverse verblijfsaccommodaties biedt op de Veluwe. Alle bedrijven liggen op steenworp afstand van de grote Veluwse attracties waaronder het Nationaal Park, Burgers’ Zoo, de Apenheul en Julianatoren. De Veluwe Vakantieparken worden geëxploiteerd door familie Uithol en ontvingen de afgelopen jaren al diverse onderscheidingen, waaronder het gouden label Green Key en de Alan Rogers Welcome Award.

Over de Apeldoorn Business Awards

De Apeldoorn Business Awards zijn opgericht om de beste bedrijven van Apeldoorn een podium geven en het Apeldoornse bedrijfsleven te inspireren en te verbinden. De jury bestond uit voorzitter Angelique Hommes (Nysing), Jaap Fluit (Bredenoord), Maggie Feng (Wittenborg University), Ronald Dros (Dros schoonmaakdiensten) en Carla Maessen (Bilderberg Hotel De Keizerskroon). De uitreiking vond plaats bij Theater Orpheus in Apeldoorn, waar meer dan 600 bezoekers een feestelijke avond beleefden.

Meer informatie: www.pampel.nlwww.apeldoornbusinessawards.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.