Social entertainment is een trend die wij in 2021 alleen maar meer zullen gaan zien ontwikkelen.

In de afgelopen jaren hebben de leisure en hospitality sectoren zich constant doorontwikkeld. Het is dan ook een zeer dynamische omgeving inspelend op de wensen van de klant. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende trends voorbij zien komen. Sommige van deze trends groeide uit tot een nieuw begrip, welke niet meer weg te denken uit deze sectoren. Family Entertainment Centers zijn al geruime tijd in opmars en hebben een vaste positie ingenomen in de entertainment business. Entertainment voor elke doelgroep. Het aanbod is zeer veelzijdig waarbij je kan rekenen op een volle dag voor verschillende activiteiten. Een verklaring waarom dit concept nou zo populair is is dat de maatschappij dichter bij elkaar staat. Er wordt meer toenadering tot elkaar gezocht. Geen onpersoonlijke activiteiten maar sociale, persoonlijke ervaringen die je deelt met je vriendengroep, gezin en familie.

COVID maatregelen in 2021

2020 is een uitdagend jaar geweest voor de leisure en hospitality sectoren door de opmars van COVID-19 welke nog altijd een stevige stempel drukt op de entertainment markt. Graag focus ik mij op de ongelooflijke creativiteit die hierdoor is ontstaan. Deze creativiteit is een belangrijke vaardigheid die doorgetrokken zal moeten worden in 2021 benodigd voor de uitdagingen die ons te wachten staan in het post-COVID tijdperk. 

Wij van SUNVIG zijn specialisten in Karaoke Entertainment en zullen vol in blijven zetten op Social Entertainment in 2021 en wij geloven ook met de volle 100% dat dit nog altijd de trend zal blijven, ook in post-COVID tijden. Ons doel is om de gehele karaoke ervaring te waarborgen zonder veiligheid en hygiëne in het geding te brengen. Wij zetten groots in op UV-C technologie. Een desinfectie methode wat al jaren een begrip is in ziekenhuizen. Deze UV-C technologie wordt toegepast in luchtfilters en lampen waarbij de ultraviolette straling alle virussen en bacteriën zal bestrijden in al uw ruimtes. Ideaal geschikt voor Private Karaoke Rooms. Met deze toepassing kunt u de veiligheid voor al uw klanten blijven garanderen zonder dat de ervaring hier onder zal lijden. Iets wat een belangrijk punt zal zijn in 2021.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming?

Bezoek dan nu onze website www.sunvig.com/nl voor meer informatie en neem direct contact met ons op via onze sales afdeling:

T: 06 16 12 05 32
E: tim@sunvig.com

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: