Sidijk en Rugged Interactive lanceren Freedom Gaming

De grootste trampolinepark-bouwer van Europa bundelt krachten met Rugged Interactive en ontwikkelt een compleet nieuw family entertainment concept: Freedom Gaming.

Freedom Gaming® is een razendsnel spel dat draait om competitie, behendigheid en teamwork. In een arena vol fysieke uitdagingen gaan de deelnemers op jacht naar de pods die oplichten in de kleur van hun team. Klim, klauter en ren door een arena vol uitdagende hindernissen en raak de pods die oplichten in de kleur van jouw team. Elke hit is een punt voor het team. Freedom Gaming is het resultaat van een samenwerking tussen Rugged Interactive en Sidijk. Het nieuwe spelplatform van Rugged Interactive gecombineerd met de nieuwe serie hindernismodules van Sidijk resulteerde in dit energieke concept.

Rugged Interactive is ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen en fitness games. In 2015 deed het bedrijf, opgericht door Simon Heap, mee aan het programma Dragons’ Den en wist zowel Deborah Meaden en Peter Jones als investeerder voor zich te winnen. Sindsdien is Rugged Interactive enorm gegroeid en levert het bedrijf spelsystemen voor sportaccommodaties en trampolineparken wereldwijd.

Sidijk is al jarenlang dé leverancier van binnenspeeltuinen en trampolineparken in Europa. In 1978 begon het bedrijf als producent van luchtkussens, maar vandaag de dag fabriceert Sidijk complete family entertainment centers en ontwikkelt het bedrijf nieuwe leisure-concepten voor jong en oud. ‘Bezoekers keer op keer verrassen’, is niet voor niets het doel bij elk Sidijk-project.

In Trampolinepark Airbase in Duitsland is afgelopen maand de eerste Freedom Gaming Arena gebouwd. Dat smaakt naar meer! Het zal dan ook niet lang meer duren voordat de Nederlandse markt kennis zal maken met Freedom Gaming..

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Freedom Gaming? Neem contact op met Jelmer Brouwer of download hier de Freedom Gaming brochure.

Jelmer Brouwer
Sidijk – Leisure, Sport & Industrie
Tel. +31 (0) 566 625 724
Mail. jelmer.brouwer@sidijk.com
Web. www.sidijk.com

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.