De ontwikkeling van Social Entertainment in post-COVID tijden

Social entertainment is een trend die wij in 2021 alleen maar meer zullen gaan zien ontwikkelen.

In de afgelopen jaren hebben de leisure en hospitality sectoren zich constant doorontwikkeld. Het is dan ook een zeer dynamische omgeving inspelend op de wensen van de klant. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende trends voorbij zien komen. Sommige van deze trends groeide uit tot een nieuw begrip, welke niet meer weg te denken uit deze sectoren. Family Entertainment Centers zijn al geruime tijd in opmars en hebben een vaste positie ingenomen in de entertainment business. Entertainment voor elke doelgroep. Het aanbod is zeer veelzijdig waarbij je kan rekenen op een volle dag voor verschillende activiteiten. Een verklaring waarom dit concept nou zo populair is is dat de maatschappij dichter bij elkaar staat. Er wordt meer toenadering tot elkaar gezocht. Geen onpersoonlijke activiteiten maar sociale, persoonlijke ervaringen die je deelt met je vriendengroep, gezin en familie.

COVID maatregelen in 2021

2020 is een uitdagend jaar geweest voor de leisure en hospitality sectoren door de opmars van COVID-19 welke nog altijd een stevige stempel drukt op de entertainment markt. Graag focus ik mij op de ongelooflijke creativiteit die hierdoor is ontstaan. Deze creativiteit is een belangrijke vaardigheid die doorgetrokken zal moeten worden in 2021 benodigd voor de uitdagingen die ons te wachten staan in het post-COVID tijdperk. 

Wij van SUNVIG zijn specialisten in Karaoke Entertainment en zullen vol in blijven zetten op Social Entertainment in 2021 en wij geloven ook met de volle 100% dat dit nog altijd de trend zal blijven, ook in post-COVID tijden. Ons doel is om de gehele karaoke ervaring te waarborgen zonder veiligheid en hygiëne in het geding te brengen. Wij zetten groots in op UV-C technologie. Een desinfectie methode wat al jaren een begrip is in ziekenhuizen. Deze UV-C technologie wordt toegepast in luchtfilters en lampen waarbij de ultraviolette straling alle virussen en bacteriën zal bestrijden in al uw ruimtes. Ideaal geschikt voor Private Karaoke Rooms. Met deze toepassing kunt u de veiligheid voor al uw klanten blijven garanderen zonder dat de ervaring hier onder zal lijden. Iets wat een belangrijk punt zal zijn in 2021.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming?

Bezoek dan nu onze website www.sunvig.com/nl voor meer informatie en neem direct contact met ons op via onze sales afdeling:

T: 06 16 12 05 32
E: tim@sunvig.com

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.