Van lege tennisbaan naar publiekstrekker

Worden jouw tennisbanen niet zo vaak meer gebruikt? Transformeer deze dan tot een kleurrijke sportfaciliteit. Een ontmoetingsplek waar jong en oud zich in grotere groepen kunnen vermaken. Zo heb je veel meer plezier voor iedereen!

Op onze website vertellen we je graag hoe je van je lege tennisbaan weer een publiekstrekker voor jong en oud kunt maken. Je leest er de ervaringen van collega ondernemers RCN Het grote bos, Vakantiepark ’t Rheezerwold en RCN Zeewolde. En je komt alles te weten over de voordelen voor je animatieteam en je horeca omzet.

Hergebruik je bestaande ondergrond

Door de oude tennisbanen te gebruiken als basis voor een nieuwe sportvoorziening voorkom je kosten voor het opbreken en afvoeren. De oude betonnen ondergrond kan hergebruikt worden en tegen relatief lage kosten worden omgevormd tot een kleurrijke ondergrond. Bij Yalp maken we je tennisbanen eerst grondig schoon en voorziet ze van een ondergrond van EPDM-rubber. Zodat we er een geheel nieuw sportveld bovenop kunt plaatsen.

Voordelen voor je animatieteam en horeca omzet

Naast positieve reacties van ouders op nieuwe interactieve sportpleinen (“eindelijk worden we ontzorgd op vakantie – ik heb de hele dag geen kind meer aan ze”), leveren de speelplekken ook zakelijk veel goeds op. Zoals bij RCN Grote Bos. Terreinbeheerder Timo van Drie: “Met deze speelplek trekken we absoluut meer bezoekers naar het park en de horecaomzet neemt overduidelijk toe op de omliggende terrassen. Ook heeft mijn animatieteam er groot voordeel bij tijdens begeleide activiteiten maar ook omdat het plein zichzelf laat bespelen. De interactieve toestellen zijn een investering, maar dit hebben wij in waarde al ruimschoots terugverdiend! Dit speelplein is echt perfect”.

Interessant voor de hele familie

De boarding-sportvelden van Yalp zijn modulair. Door toevoeging van baskets of grote doelen zijn naast voetbal ook andere sporten mogelijk. Door het toevoegen van panna kooien, bootcamp plekken of interactieve speel- en sporttoestellen maak je het interessant voor de hele familie. Interactief spel brengt uitdaging, afwisseling en sociale interactie. Precies de uitdaging die gasten graag ervaren tijdens hun vakantie.

Lees meer https://www.yalp.nl/oplossingen/tennisbanen/

 

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.