Family Entertainment Center: wie is de snelste man van Nederland?

De gebroeders Tim en Tom Coronel zijn met name bekend uit de racewereld. Minder bekend is dat zij ook slimme zakenmannen zijn en meerdere Family Entertainment Centers exploiteren. Tijdens de “Tour behind the scenes” van family entertainment centers op donderdag 9 oktober zijn we te gast bij Coronel Kartracing in Huizen (Ut).

Adrenaline-kick voor de jeugd
Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van de kartbaan. De Coronels weten wat racen is en weten wat veel mensen, vooral mannen en jongens, zoeken bij een dagje uit: uitdaging, adrenaline, competitie, elkaar vrolijk aftroeven, teambuilding. Naast karten, kunnen bezoekers in het Adventure Indoor Park ook lasergamen.

Kijkje achter de schermen
Tijdens de “Tour behind the scenes” krijgen collega-ondernemers in leisure een uniek kijkje achter de schermen bij de eigenaar van Coronel Kartracing. Wat is het succes van de gebroeders Coronel? Welke plannen heeft dit indoor speelparadijs voor de toekomst?

De opkomst van F.E.C
Ondernemers met een eigen dagattractie zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten deze middag. Het programma bestaat uit een plenair programma met een aantal gastlezingen en een preview van het nieuwe trendrapport “De opkomst van de Family Entertainment Centers”. Aansluitend volgt een rondleiding door Coronel Kartracing. Belangrijkste doel is het uitwisselen van ervaringen en inspiratie opdoen! Na afloop is er de mogelijkheid om vrijblijvend bij het buffetmenu aan te sluiten.

Meer over deze bijeenkomst is te vinden via pleisureworld.nl/events

Exploring Trends
Deze “netwerkbijeenkomst” maakt onderdeel uit van het nieuwe programma Exploring Trends van Pleisureworld, waar ondernemers leren om de laatste ontwikkelingen in leisure te vertalen naar hun eigen bedrijf. Door te leren van collega’s en in te spelen op marktkansen, leert men slagvaardig te zijn in tijden van een veranderende markt. Meer over dit programma via Pleisureworld.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.