Glijden is een hele beleving

Een uitje naar de Siroopwafelfabriek in Gouda is een fantastische ervaring die men niet snel zal vergeten. Zij zien hoe de Kamphuisen siroopwafel vandaag de dag wordt gebakken. Ook horen ze over de geschiedenis van dit naar zeggen oudste stroopwafelrecept van Gouda. Roets jij straks via de glijbaan langs de fabrieksbanden?

Jan Anker, eigenaar van Banketbakkerij de Vlaam en het recept van Kamphuisen, droomde al jaren van een beleving rondom de bijzondere siroopwafel van Kamphuisen. “Er is weer aandacht voor het ambacht en mensen zijn nieuwsgierig hoe een product gemaakt wordt”, aldus Jan Anker.

Albert Wagener van IJslander: “Een ambachtsproduct: daarin vonden de Siroopfabriek en IJslander elkaar. De glijbaan is speciaal voor de Siroopfabriek in Gouda op maat gemaakt en voldoet aan al hun wensen. Alles is handmatig gelast en geplaatst en gerealiseerd in een zeer kort tijdsbestek, waarin de plannen aangepast moesten worden om aan alle veiligheidsvoorschriften te voldoen. Een hele klus, zeker in combinatie met de spannende glaswerkconstructie in de fabriek, maar het resultaat mag er wezen. Nu de glijbaan staat, is hij niet meer weg te denken. Een echte toevoeging op de beleving.”

Maatwerk
Een van de eerste speeltoestellen die IJslander maakte, was een RVS glijbaan. Nu, ruim twintig jaar laten, zijn we vele glijbanen verder en kunnen we ons met recht expert op dit gebied noemen. Tunnelglijbanen als extra attractie op het schoolplein, als vluchtweg in plaats van een brandgang of voor taludglijbanen? En enkele of dubbele? Geen probleem. IJslander bekijkt u wensen, houdt de veiligheidsvoorschriften in acht en maakt een glijbaan op maat. En door het duurzame productieproces van onze RVS glijbanen en gebruik van 100% herbruikbare materialen, kunnen onze slim ontworpen toestellen worden hergebruikt voor andere artikelen, is de milieubelasting minimaal en voorkomen we verspilling van grondstoffen. Zo sluit IJslander aan op de oneindige kringloop van Cradle-to-Cradle en werkt zij circulair.

Bron: IJslander. Meer informatie? Klik hier.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.