Hand op de knip telt niet voor leuke uitjes!

Openhuis Playdôme Roosendaal – FEC & Retailtainment

Auteur: Hans van Leeuwen

De meeste bedrijfstakken gaan er volgend jaar op achteruit en onze industrie loopt daarbij de meeste averij op.” Rake woorden van Stef Driessen, Sector Banker Leisure bij ABN AMRO Bank in zijn presentatie tijdens het het Openhuis Playdôme Roosendaal – FEC & Retailtainment. De Duitse en Chinese economie zullen naar verwachting onder druk komen te staan, wat van invloed is op het inkomend toerisme en daardoor minder vakantiereserveringen in onze bungalowparken. Klappen zullen vooral vallen in zelfstandige horecabedrijven en de vele bezorgdiensten. De coronapandemie heeft gezorgd voor te veel aanbieders op de markt. En het terugbetalen van de steunmaatregelen valt velen zwaar. Maar ook het tekort aan personeel baart zorgen, en dingen als stijgende jeugdlonen en de suikertaks zorgen voor prijsstijgingen.

Er was ook positief nieuws: de sector van een leuk dagje uit kan de komende jaren rekenen op een groei van zo’n 3%. Dit is dan wel zo’n beetje de enige sector waar nog ruimte is voor groei. Wie financiering nodig heeft, kan daarom nog steeds bij ABN AMRO Bank terecht, aldus Stef Driessen. Maar dan wel met een investering van minimaal € 250.000.— en een goed inzicht in hoe gezond en vitaal je onderneming is. Daar zit voor veel bedrijven het pijnpunt, omdat zij niet in staat zijn met een druk op de knop hun actuele financiële situatie te presenteren. Verder liet Driessen doorschemeren dat ketens of bedrijven met unieke “content-storytelling” een streepje voor hebben bij de bank.

Download presentatie: Openhuis Playdôme Roosendaal, presentatie ABN AMRO


Opkomst van ketens in Family Entertainment Centers &  Multi Activity Centers
Franchise is al in verschillende kanten van toerisme en recreatie een bekend businessmodel. We kennen allemaal de formules van indoorspeeltuinen als Ballorig en MonkeyTown gevolgd door ketens in de trampolineparken zoals Jumpsquare, Jump XL en Bounce Valley. Een nieuw te verwachten ontwikkeling is dat er binnen enkele jaren ook tientallen soorten ketens en franchiseformules zullen ontstaan van Family Entertainment Centers of Multi Activity Centers. Belangrijke toeleveranciers die hierop inspelen door indoor funcenters aantrekkelijk te maken met innovatieve producten zijn bijvoorbeeld SIDIJK en Freedom Gaming.

Meer gaming dan sport: nieuwe spelvorm belevingen
Thomas Tap van Sport E-Karting liet tijdens het Openhuis in Playdome zien waarom zij succesvol zijn op de Europese markt van e-kart centra. Het doel om binnen drie jaar minimaal vijftig e-kart centra te exploiteren geeft schaalvoordelen bij inkoop en marketing van een sterke branding.
Fonkelnieuw op de markt is het zogenaamde Battle Kart, vol interactieve spelelementen, dat onlangs haar poorten opende in Beusichem en ook als keten Europa wil veroveren met deze nieuwe vorm van karting die meer op een game lijkt dan een sport.
Het zogenaamde Max Verstappen-effect zorgt voor doorontwikkeling van SIM Racing en deze professionalisering vindt ook zijn weg naar Family Entertainment Centers &  Multi Activity Centers.  In plaats van consoles voor de consumentenmarkt is er nu een totaalbeleving in opkomst die de komende jaren zal groeien naar een competitief indoor race concept.

Ook Multi Activity Centrum Playdome Roosendaal ontwikkelt door
Nicky en Sydney Broos van Playdome Roosendaal presenteerden tijdens het Openhuis een aantal nieuwe attracties. Vanaf 23 december kan je hier de unieke activiteit shuffleboarden ervaren, een spel dat lijkt op curling, jeu de boules en bowling ineen. Je speelt het bovendien op het shuffledek, met uitzicht over het hele Playdôme.

Op woensdag 10 januari worden vervolgens de 12 nieuwe EscapeBoxen onthuld, waarbij gespeeld wordt in een heuse gletsjer. Dit vervangt het funcurlen. De EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met een soort mini escaperoom. Als groep probeer je binnen de gegeven tijd zo veel mogelijk escapeboxen op te lossen. Je wordt dus niet opgesloten in een escaperoom, maar je neemt het met je team op tegen de box. In de loop van 2024 komt er ook een XXL-versie en wordt er ook een kinderversie van de EscapeBox toegevoegd.

Tot slot volgt eind januari nog het nieuwe Hakbijl Gaming. Targets worden geprojecteerd op hakbijlschijven en de gast kiest via een tablet uit 12 verschillende spellen. Je kan alles solo spelen of in teamverband.

Geen kaartjes verkopen, maar complete arrangementen en belevingen
Met de professionalisering van FEC’s en MAC’s zien we ook dat de totale business steeds verder wordt geautomatiseerd. Er zijn nog geen totaaloplossingen voor deze opkomende markt, maar wij zien dat spelers als Gantner, BMI Leisure, Recras, EveryLeisure en Leisure King zich klaarstomen om deze markt te veroveren. De een vanuit de hoek van ticketing, de ander uit de hoek van de evenementen en buitensport. De foodsector dient als inspirator, met oplossingen als de bestelzuil van McDonald’s die binnenkort ook te vinden zal zijn in deze leisurecentra.
Ook start-ups waren aanwezig tijdens het Openhuis, zoals het opkomende sociale platform van Amigos dat spontaan nieuwe klanten kan opleveren.

Zo waren er veel meer bijzondere producten en diensten aanwezig, waarmee de recreatieondernemer de totaalbeleving kan opschroeven. Of het nou een speciaal ijsje is, een AI card game of al die kleine details die het verblijf aangenaam maken of het plezier verhogen. Heeft u al wel eens van geurmanagement gehoord? Een fenomeen de zorgt dat de omzet structureel verhoogt doordat bezoekers geprikkeld worden op plaatsen waar dat de beleving versterkt.

Bezoek het online bedrijvenplein waar alle deelnemende bedrijven aan het Openhuis zich aan u presenteren!

Save the Date: Openhuis Posta 7 op dinsdag 11 juni 2024
Wegens succes en de te verwachten ontwikkelingen organiseren wij ook in 2024 een nieuw Openhuis! Bent u er ook volgend jaar bij het Openhuis Posta 7 – FEC & Retailtainment op dinsdag 11 juni 2024? Zet in uw agenda en koop nu alvast uw ticket met € 50.—korting!

Meld je aan voor het event: Openhuis Posta 7 – FEC & Retailtainment op dinsdag 11 juni 2024

Dit is het Online Bedrijvenplein van Openhuis Playdôme Roosendaal – FEC & Retailtainment

Introductie ReFerox Bodywork Racing Simulators

Maak je klaar voor een ongeëvenaarde race-ervaring met het ReFerox Race Center concept! Onze unieke en vernieuwende race simulatoren, geplaatst in een pitlane-achtige omgeving, brengen het ultieme racegevoel naar jou toe. Wat ons concept onderscheidt, is de perfecte combinatie van modulaire race simulatoren en een meeslepende licht-, geluid-, rook-, wind- en geurshow die om de simulatoren heen wordt gebouwd.

Bij ReFerox bepaal je zelf hoe jouw race-ervaring eruitziet. Kies uit een scala aan elementen, van compleet bodywork tot ons geavanceerde ReFerox bewegingssysteem. Individueel of in groepen, race tegen de klok of tegen vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat ons concept echt uniek maakt, is de eenvoudige bediening. Met slechts één werknemer of zelfs als stand-alone installatie kun je genieten van de ultieme race-ervaring. En met ons uitgebreide servicepakket ben je verzekerd van optimale ondersteuning, met altijd een servicemonteur beschikbaar, zelfs buiten kantooruren.

Ervaar de sensatie van het ReFerox Race Center concept – het ideale sociaal-competitieve concept voor jong en oud. Ontdek de snelste terugverdientijd en dompel jezelf onder in de wereld van grenzeloos racen!

Ontdek meer op https://referox.com/

Introductie LeisureKing: Geboekt, betaald, geregeld!

LeisureKing is niet zomaar een softwarebedrijf. De wortels liggen in de dagrecreatie, waardoor het systeem dan ook bedacht en ontworpen is vanuit de praktijk. Een Oer-Nederlandse partij, met Nederlandse topdevelopers in huis. Door zich te richten op de Nederlandse markt het LeisureKing de wensen en behoeften van deze markt. Uiteraard staan ze ook klaar voor jouw buitenlandse klant!

LeisureKing is een ticket -én reserveringssysteem en heeft als doel om zo snel en eenvoudig mogelijk online, jouw aanbod te verkopen. Of dit nou activiteiten, tickets, verhuur, arrangementen of abonnementen zijn, niets is te gek! Met een reserveringsmodule die je op je eigen website plaatst, kan men snel zien wanneer er nog beschikbaarheid is om te boeken, welke tijdsloten er vrij zijn, welke arrangementen er aan de activiteiten toe te voegen zijn en nadat de klant een aantal gegevens heeft ingevuld, kan hij de boeking eenvoudig afronden door te betalen met zijn favoriete betaalmethode. De boeking komt volledig verwerkt en automatisch beantwoord binnen.

Het enige wat jijzelf nog hoeft te doen is de klant op locatie verwelkomen en je reserveringen beheren vanuit een uitgebreide, maar zeer gebruiksvriendelijke backoffice, die elke medewerker direct begrijpt. Zo zorgt LeisureKing ook voor een megasnel incheckproces óp locatie.

Van A tot Z ontzorgd: https://www.leisureking.nl/

Introductie Sidijk: Wat leveren wij en wat maakt ons uniek

Sidijk is een vooraanstaande totaalleverancier van leisure-oplossingen, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en implementeren van hoogwaardige voorzieningen voor multi leisurecenters. Met een focus op trampolineparken, binnenspeeltuinen, glowgolf, lasergames, party rooms en escape rooms, biedt Sidijk een uitgebreid scala aan sportieve leisure oplossingen waarbij wij altijd voorop willen lopen in de markt.

Wat Sidijk onderscheidt, is het vermogen om een volledige oplossing te bieden, beginnend bij de mogelijkheid om een financieringsoplossing te bieden, ontwerp in 2D en 3D tot aan productie, installatie en wij nemen het volledige projectmanagement uit handen. Sidijk streeft altijd naar het leveren van maximale waarde aan haar klanten, met een focus op maximaal speelplezier, maximaal rendement en maximale veiligheid. Hierbij wordt nauwlettend gelet op de Return on Investment (ROI) van de klant.

Sidijk neemt een proactieve rol in bij het ontwikkelen van het beste concept voor de klant, waarbij het streven naar innovatie en klanttevredenheid centraal staat. Met een uitgebreide ervaring in de leisure-industrie is Sidijk gepositioneerd als een betrouwbare partner die niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook waardevolle inzichten en ondersteuning biedt gedurende het gehele projecttraject. Sidijk, waar maximaal plezier hand in hand gaat met professionele dienstverlening.


Sidijk is een toonaangevende totaalleverancier van leisure oplossingen, gespecialiseerd in ontwerp, productie en implementatie van hoogwaardige voorzieningen voor multi leisurecenters. Met focus op trampolineparken, binnenspeeltuinen en meer biedt Sidijk innovatieve en complete oplossingen, met expertise in financiering, ontwerp, productie en projectmanagement, gericht op maximaal speelplezier, rendement en veiligheid.

De inspirator, ook voor multi leisurecenters: https://www.sidijk.com/

Introductie Ice‘n‘Go: lekker los geschept ijs in een ice’n’go bakje

Ice’n’Go Nederland levert hoogwaardige Ice’n’Go Premium ijsballetjes, vervaardigd met uitzonderlijke zorg en toewijding. Hun onderscheidende productieproces maakt gebruik van vloeibare stikstof bij -192 graden, wat resulteert in een unieke textuur en intensiteit van smaak. Deze innovatieve methodiek zorgt ervoor dat het ijs geen kristallen of lucht bevat, waardoor elke hap een pure ervaring is.

 

Wat Ice’n’Go Nederland werkelijk uniek maakt, is het gebruik van 100% verse melk en room, samen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze zorgvuldig gekozen elementen dragen bij aan de rijke smaak en de uitzonderlijke kwaliteit van elk ijsballetje, bestaande uit talloze kleine bolletjes van 2-3 mm.

Met een focus op puurheid en versheid, biedt Ice’n’Go Nederland een smaakvolle escapade voor de zintuigen. Elk bolletje dat Ice’n’Go Nederland levert, is een meesterwerk op zich, doordrenkt met de passie voor hoogwaardig ijs. De afwezigheid van kristallen en lucht in het ijs benadrukt het streven naar perfectie in elke fase van het productieproces. Ice’n’Go Nederland staat synoniem voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij klanten niet alleen ijs proeven, maar een meeslepende reis beleven door de puurheid en kwaliteit van hun unieke creaties.

Verkrijgbaar in leuke kleurrijke voorverpakte zakjes, incl. lepel.

Ook zo’n lekker ijsje: https://icengo-nederland.nl/

Introductie Amigos Social: Start-Up Amigos helpt met zoeken naar nieuwe klanten!

Amigos Social is een snelgroeiend social netwerk (gestart in 2021 door Johanan Fraanje) gericht op het stimuleren van sociale ontmoetingen in de échte, fysieke wereld.

Amigos legt contact tussen gelijkgestemden in de buurt, die samen activiteiten willen ondernemen. Denk daarbij aan:  samen sporten, naar de film, naar een festival, de kroeg, een pretpark etc.
Amigos wil hiermee een bijdrage leveren aan het terugdringen van de toenemende probleem van  “schermverslaving” en “eenzaamheid”.

Amigos heeft grote, internationale ambities. Twee jaar na oprichting zijn er al meer dan 750.000 amigos in 6 landen, die in 2023 samen 210.000 activiteiten hebben georganiseerd. Alhoewel Amigos open staat voor alle leeftijden, laat de praktijk zien dat 80% van alle amigos in de leeftijdscategorie van 18-35 jaar zit.

 

Met alleen in Nederland al meer dan 50.000 actieve gebruikers per maand, biedt Amigos bedrijven in de horeca en social entertainement sector de kans om een zéér interessante doelgroep van potentiële nieuwe gasten te bereiken. Dit kan o.a. door zichzelf letterlijk op de Amigos kaart te zetten als een aantrekkelijke locatie voor amigos om samen events te organiseren. Daarnaast staat amigos ook op zoek naar partnerships met merken die zich richten op de doelgroep van jongvolwassenen. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met johanan.@amigossocial.com

Waar vind je dan Amigos: https://amigossocial.com/nl

Introductie City Golf Europe

City Golf Europe is een van de marktleiders in Europa op het gebied van Mini Golf en Adventure Golf, maar we kunnen ook veel meer bieden dan deze twee producten. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook ons nieuwe  product, Quest Mission Rooms! Ons bedrijfsconcept is eenvoudig: het kopen van een product van City Golf Europe moet een winstgevende investering zijn.

Wij ontwerpen en bouwen hoogwaardige minigolf- en adventuregolfbanen voor alle situaties, en op alle locaties van recreatief golf tot competitief golf op topniveau. In 2023 bereikten we een mijlpaal van 400 geproduceerde Adventure Golf-banen! Hoge kwaliteit, lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn voor ons sleutelwoorden. Uiteraard bieden wij ook after sales service aan voor de lange levensduur van onze golfbanen.

Quest Mission Rooms is een leuk en uitdagend niew product, gemaakt voor alle leeftijdsgroepen! De missies en kamers worden samen met onze klant bepaald en ontworpen en de definitieve versie wordt volgens hun specificaties gebouwd en aangepast aan de beschikbare ruimte. De Mission Rooms zijn ook volledig geautomatiseerd, wat de klanten een operationele betrouwbaarheid in hun hele faciliteit geeft met een minimum aan personeel. Makkelijk te besturen. Makkelijk om te hebben.

Hoe nemen wij contact op: https://www.citygolf.com/

Introductie Rugged Interactive: more fun with Rugged Interactive

Ray van der Klis is verantwoordelijk voor de Europese markt van Rugged Interactive. Het is een Brits bedrijf dat technologie en innovatie inzet om mensen te motiveren om een leven lang actief en gezond te blijven op een leuke speelse manier. Wij ontwerpen en produceren high tech interactieve fitness- en speeltoestellen voor onder andere de indoor adventure, trampoline en FEC markten.

In 2009 was de tendens dat er minder bewogen werd en was er vraag naar speelse manieren om te bewegen. Sinds die tijd is Rugged Interactive opzoek gegaan naar de beste mensen, technologieën, innovaties en materialen om aan deze vraag te voldoen. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd met hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek in Cornwall (UK).

Onze missie is om partners en exploitanten producten te bieden die onvergetelijke ervaringen voor bezoekers creëren. Via onze interactieve games helpen we eigenaren door:

 • te zorgen voor meer plezier, voor meer bezoekers, voor een langere tijdbesteding per persoon, wat betekent dat ze meer uitgeven en vaker terugkomen.
 • waarde toe te voegen aan hun parken met de nieuwste hightech producten en games, zodat ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.
 • het verbreden van het demografisch bereik, jong, oud, feesten, bedrijfsevenementen, we hebben voor elk wat wils.
 • het toevoegen van games die omzet verhogen en parken winstgevender maken.

Een voorbeeld van een klant is Boost, een trampolinepark in Leicester, UK:

Door het zitgedeelte te verplaatsen, kon Boost onze Freedom Gaming introduceren. Ze verhoogden de “capaciteit” van hun park met 50% van 80 naar 120. Alleen al deze capaciteitsverhoging heeft 170.000 pounds extra omzet per jaar opgeleverd. In de eerste drie maanden na installatie zag Boost Leicester een toename van 18% in wekelijkse bezoekers. Hun grotere aantrekkingskracht op peuters en tieners maar ook volwassenen heeft hun bereik vergroot en nieuwe bezoekers aangetrokken tijdens hun rustigere periodes. Boost heeft een ROI van minder dan 7 maanden behaald en is nu van plan om hun andere Boost park te upgraden.

We hebben bewezen succes over de hele wereld in softplay centra, FEC’s en trampolineparken, dus kom en laten we bespreken hoe onze interactieve games kunnen zorgen voor meer plezier, bezoekers en inkomsten.

We delever more fun: https://www.rugged-interactive.com/

Introductie Sense Company: Geur is ons middel, geluk ons doel

Een onverwachte glimlach verspreiden door middel van geur. Dat is wat wij bij Sense Company doen. Dat is wat ons drijft! Iedere dag opnieuw. Schuldig aan geurfanatisme? Schuldiger kan bijna niet. In het bezit van een schrikbarende hoeveelheid energie om te verbazen, verwonderen en verrassen? Dat staat als een paal boven water. Of wij dat erg vinden? Zeker niet! Het is namelijk onze brandstof die ons vooruit brengt, laat groeien en bij steeds meer mensen een glimlach op het gezicht tovert. Die geluk benadert.

Geluk kent geen grenzen, en wij ook niet
Dit geluk verspreiden wij niet alleen in ons eigen land, maar ook over onze landsgrenzen heen. Zo mogen wij ook al in België, Duitsland, Ierland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Canada en het Midden-Oosten met trots onze geur, en daarmee geluk verspreiden. Super fijn! Maar daar laten wij het natuurlijk niet bij. Met onze ongeremde energie, overtuiging van de kracht van geur en geloof dat alles mogelijk is, gaan wij voor de ultieme happinessscore. Spreading unexpected smiles, everywhere!

Toonaangevende geurspecialist

Als we zo vrij mogen zijn om het zelf te zeggen: Wij zijn toonaangevend in innovatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om geurmarketing en geurbeleving. Zo doen we in-house onderzoek, en bedenken onze eigen ingenieurs en technici nieuwe geuroplossingen en optimaliseren ze bestaande oplossingen. En van deze ongeremde drang naar innovatie en wil om continu te verbeteren, laten wij jou graag profiteren via onze producten en diensten!

Wil jij ook zo lekker ruiken en meer omzet: https://sense-company.com/nl/

Introductie TeamSport – Mission 2026

In 1992 begonnen met 5 kartbanen in Engeland, en sinds 2003 snel gegroeid tot een van de grootste van Europe met 35 indoorkartbanen in Engeland, 2 in Duitsland en 2 in Duitsland. TeamSport is sinds 5 jaar begonnen met de kartbanen elektrisch te maken, te voorzien van meer dan alleen Karten, denk hierbij aan Mini Golf (PuttClub), VR, Arcades, Duckpin Bowling, AR Darts en nog veel meer! Dit alles onder 1 dak met een aantrekkelijke F&B kaart.

 

Het Karten zelf bij TeamSport gebeurt eigenlijk altijd op 2 of meer verdiepingen om een extra dimensie te geven aan het karten en de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken! Met de stap richting Elektrisch geeft dit nog veel meer mogelijkheden zoals nu in The Wall Utrecht is aangetoond al. Maar hier stopt het zeker niet!

TeamSport E-Karting heeft als doel om een nieuwe standaard neer te zetten op het gebied van karten in Nederland en daarbuiten. Onze gasten kunnen zich verheugen op een faciliteit van miljoenen euro’s, uitgerust met professioneel ontworpen banen op meerdere niveaus, toonaangevende e-karttechnologie en eersteklas faciliteiten.

Bovendien garandeert onze onberispelijke veiligheidsreputatie een zorgeloze rijervaring. Dankzij de faciliteiten van hoge klasse en onze fantastische crew bieden wij de ultieme indoor karting ervaring

Waar vinden wij nog meer informatie: www.teamsport-ekarting.de

Introductie Go-Kids

Wil je gezinnen met kinderen t/m 12 jaar bereiken en inspireren? Dan zit je bij Go-Kids helemaal goed! Laten we dit even uitleggen:

Go-Kids is een landelijk online platform dat met 25 verschillende regio’s en een landelijk kanaal kindvriendelijk aanbod in heel Nederland samenbrengt en promoot. Centraal vanuit de regio, maar met Go-Kids kun je ook bezoekers uit heel Nederland bereiken. Middels unieke content en campagnes brengen wij op belevenisvolle wijze vraag en aanbod samen. Wij schrijven daarbij onze eigen content maar sluiten ook naadloos aan op klantcampagnes. Hiermee is Go-Kids een uniek medium voor zowel relevante content marketing, influencer marketing, branding campagnes, social media marketing, direct marketing als conversie campagnes. U vraagt, wij draaien. En dat tegen zeer betaalbare tarieven. Go-Kids bestaat al meer dan 11 jaar, heeft maandelijks gemiddeld 200.000 bezoekers, meer dan 150.000 social media volgers en 41.000 nieuwsbrieflezers met een zeer relevantie en hoog kwalitatieve doelgroep.  Met een team van 15 professionals helpen wij bedrijven met gezinsvriendelijk aanbod om middels content, activatie en promotie op de juiste plek, op het juiste moment en met de juiste boodschap de doelgroep herhaaldelijk te bereiken.

          

Kortom, bij Go-Kids kies je voor:

 • Betere vindbaarheid – sterke backlinks & conversie
 • Unieke content via derde kanalen: verhoogde betrouwbaarheid van informatie – influencer marketing #gezinfluencers
 • Affiliate programma’s
 • Inspiratie voor gezinnen, zichtbaar op een eerder beslismoment – branding /awareness
 • Service naar je doelgroep: daar staan waar gezocht wordt – branding/awareness
 • Volwaardige online partner voor regionale en landelijke campagnes – efficiëntie

Betrokkenheid en pro-actieve manier van werken  -efficiëntie

Bent u ook geïnteresseerd om via Go-Kids uw publiek te inspireren en bereiken? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Mail info@go-kids.nl voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te plannen.

www.go-kids.nl

Introductie Fusion Drift: Where gaming drifts into reality

Ontworpen met de speler voorop, combineert Fusion Drift de succesvolle elementen van nostalgische videogames met de ‘thrill’ van drifting. Deze ervaring smelt een unieke electrische drift ride samen met sublieme gaming.

Fusion Drift is een live racing experience waarin punten en tactiek voor snelheid zorgen. Deze unieke combinatie trekt alle genders en leeftijden, of het nu gaat om een casual spelletje, een zakelijk uitje of gedreven spelers onder elkaar.

De game maakt gebruik van power ups, gedreven door een GPS-positioneringssysteem, waarmee zowel punten als effecten worden gestuurd.

De Fusion Drift experience is zo ontworpen dat het werkt in elke uitdagende omgeving. Lage plafonds, pilaren of slechtverlichte ruimtes vormen geen enkel issue. Het track is gecreëerd om te slingeren: hoe bochtiger, hoe beter het driften. Door focus op verlichting, props en andere gethematiseerde elementen komt het racetrack tot leven.

De tracks kunnen worden geimplementeerd in ruimtes vanaf 500m2, goed voor 10 spelers die gelijktijdig kunnen racen, tot aan 1500m2 waarop 25+ spelers kunnen strijden om de titel.

Centraal in Fusion Drift’s success staan de custom ontworpen electrische Drift Rides:

– 100% electrische Drift Rides van bescheiden afmeting, compleet met unieke grafische elementen
– Hoogwaardig duurzaam design, TUV-gecertificeerd
– Vervangbare accu
– Uniek drifting meschanisme op basis van drie wielen
– Rem en gaspedaal met handbediening
– Roll-bar en gordel voor optimale veiligheid
– Vier knoppen voor alle game spelelementen en om de power-ups te activeren
– 7” LCD screen met ranking, incoming events, overzicht & scores

Ervaar de ultieme samensmelting van driften en real-life gaming. Boost je snelheid, richt en vuur virtuele obstakels naar je tegenstanders terwijl je het uitdagende track bedwingt. Alsof je in je eigen videogame stapt, alleen ben je dit keer zelf de ster van de show!

Fusion Drift: Where gaming drifts into reality: www.thegrid-racing.com

 

Van medewerkers naar ambassadeurs en van gasten naar fans!

Mijn naam is Coen Bertens en ik ben 23 jaar werkzaam geweest bij de Efteling. Ik heb diverse managementposities bekleed binnen de Efteling, waarvan de laatste 7 jaar in directie posities. Ik gaf in mijn laatste positie als Directeur Park leiding aan 2.300 enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Het meest trots ben ik op de award voor “Meest klantvriendelijke organisatie” in 2019. Een kroon op het werk voor mijn collega’s en mijzelf. Sinds 1 maart 2021 ben ik werkzaam bij TDAC en wij helpen diverse organisaties op gasvrijheid en leisure!

In mijn inspiratiesessie heb ik verteld over de totstandkoming, implementatie en borging van de missie en visie van de Efteling: een 9+ organisatie, dat heeft geleid tot de meest klantvriendelijke organisatie van Nederland. Een waardering van een 9 of hoger door collega’s en gasten resulteert in:
Enthousiaste collega’s die minder verzuimen, beter presteren en actief nieuwe collega’s werven
Enthousiaste gasten, zij komen terug en vertellen hun fantastische ervaringen aan anderen.
Dit heb ik uitgelegd middels een helder stappenplan.

De Efteling maakt gebruik van persoonlijke kompassen. Hierdoor kennen de collega’s de missie en visie, leveren ze een actieve bijdrage aan de doelen van de organisatie en aan hun persoonlijke ontwikkeling. Een belangrijk middel om een gastgerichte cultuur te creëren.

Tenslotte heb ik de deelnemers uitgelegd hoe TDAC, hen kosteloos kan begeleiden bij het maken, implementeren en borgen van een visie door middel van subsidie.

Het succesvolle stappenplan naar een gastvrije cultuur

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.