Innovatievoucher voor Zeeuwse ondernemers in verblijfsrecreatie

Is uw bedrijf gericht op verblijfsrecreatie en bent u gevestigd in provincie Zeeland? Zou u willen innoveren, maar weet u zelf niet goed welke stappen u kunt zetten om uw bedrijf verder te ontwikkelen? Dan is het goed voor u om te weten dat Impuls Zeeland een pilot is gestart met innovatievouchers voor Zeeuwse ondernemers, gesteund door provincie Zeeland. Met een innovatievoucher kunt u extern advies inwinnen tegen sterk gereduceerde kosten.

Hoe werkt een innovatievoucher?

De innovatievoucher is een financiële bijdrage van maximaal 50% van de kosten tot een maximum van € 5.000,-. Hiermee huurt u een externe expert in, bijvoorbeeld een toeristisch adviseur zoals Pleisureworld, die kan helpen met het ontwikkelen van innovatieve plannen om de kwaliteit van uw bedrijf te verbeteren. Bijvoorbeeld het uitwerken van een concreet plan voor een nieuwe richting en groei van uw bedrijf.

Pleisureworld: adviseur in leisure met ondernemerskennis

Pleisureworld is al meer dan 15 jaar inspiratiebron voor ondernemers in toerisme en recreatie. Deze kennis en expertise heeft al menig recreatiebedrijf handvatten gegeven voor innovatie en groei. U kunt Pleisureworld bijvoorbeeld inschakelen voor een analyse of plan van aanpak voor nieuwe concepten of een haalbaarheidsonderzoek. In de afgelopen jaren heeft Pleisureworld voor meerdere Zeeuwse ondernemers in recreatie en toerisme succesvolle projecten in gang gezet. Enkele referenties: Roompot Vakanties, Zeelanderij, Camping Zonneweelde, Julianahoeve, Super Zomer Festival Goes en Omnium.

Bent u de volgende die gebruik wil maken van onze expertise als recreatieadviseur? Maak vrijblijvend een afspraak en bel rechtstreeks met Hans van Leeuwen van Pleisureworld op 06-53394506.

Interesse in een innovatievoucher?

De innovatievouchers zijn voor mkb-ers in de verblijfsrecreatie gevestigd in Zeeland. Het beschikbare budget varieert per gemeente. Om gebruik te maken van de regeling, vraagt u een intakegesprek aan bij Impuls Zeeland waarin de uitdaging voor uw bedrijf besproken wordt. Veel ondernemers worstelen met de vraag waar hun uitdaging precies ligt, en wat de mogelijkheden voor hen zijn. Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wilt u weten wat Pleisureworld voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail aan hans@pleisureworld.nl.

Voor meer informatie over de innovatievoucher, kijkt u op de website van Impuls Zeeland.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.