Leisure studiereis China 10-19 juni 2014

zaterdag 1 maart 2014 – Pleisureworld en China expert EuSino Foundation organiseren dit jaar een 10-daagse studiereis naar China voor alle ondernemers die een unieke en verrassende ervaring willen opdoen om de groeiende leisure markt in China met eigen ogen te ervaren! Activiteiten zoals het bezoeken van themaparken, hotspring resort, theemuseum, campingsites, Asian Attractions Expo 2014 inclusief business matchmakings en ontvangst door het management staan allemaal op het programma en nog meer verrassingen! De studiereis neemt u mee naar de volgende 5 bloeiende steden: Xiamen, Zhangzhou, Wuyishan, Changzhou en Beijing. Hierbij een korte blik op het programma.

Xiamen, een belangrijke kuststad aan de zuidoostkust van China wordt toegediend als een sub-provinciale stad van de provincie Fujian met een bevolking van 3.67 miljoen. In 2006 werd Xiamen gerangschikt als China’s tweede “meest geschikte stad om te leven”, evenals China’s “meest romantische leisure stad” in 2011. Xiamen is een van de top drie toeristische bestemming in China met 40 miljoen bezoekers per jaar. Er zijn vele groeiende kansen in de vrijetijdssector zoals Xiamen’s nieuwe themapark Fantawild Dreamland die u gaat bezoeken. Een Chinese “Disneyland” van 200 hectare opende op 18 maart 2013 haar deuren. Het themapark in Xiamen behoort tot de bedrijfsnaam Fangte. Hun belangrijkste business zijn innovatie ontwerp, pretpark, reizen, online games, filmproductie, etc. Daarnaast bezoekt u in Xiamen ook de Vijf sterren Hotsprings Resort & National AAAA Tourist Attraction: Xiamen Riyuegu Hotsprings Resort, een toevluchtsoord voor rustzoekers: therapie en een spirituele time-out. De ideale plek om te ontspannen!

Zhangzhou, een stad in het zuiden van de provincie Fujian heeft een bevolking van 4.80 miljoen. U bezoekt hier de beroemde Tianfu Tea Museum die in het begin van 2000 werd gebouwd. De bouw van alle faciliteiten werd in 2002 afgerond. Tianfu Tea Museum is een organisch museum gespecialiseerd in thee, in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, culturele erven, educatie en entertainment. De totale oppervlakte van dit museum bedraagt 13 hectare. Tianfu Tea Museum is het grootste Theemuseum in de wereld!

Wuyishan, een stad in de gemeentelijke regio Nanping in het noordwesten van de provincie Fujian heeft een bevolking 230 duizend. Wuyishan heeft een bergketen die vermeld is als een UNESCO World Heritage Site om haar culturele, landschappelijke en biodiversiteit waarden sinds 1999. Koningin Beatrix bezocht Wuyishan in 1999. In Wuyishan gaat u een unieke en verrassende activiteit ervaren: de Out-door night performance: Impression of Dahongpao. Het eerste theater omgeven door landschap. Het theater heeft een oppervlakte van 1,84 hectare, waarvan 1.998 stoelen die 360 graden kunnen draaien. Beroemde Chinese filmregisseur heer Zhang Yimou is de algemeen directeur.

Changzhou, een stad in het zuiden van de provincie Jiangsu heeft een bevolking van 4.59 miljoen.  Changzhou is de thuisbasis van de China Dinosaur Park gelegen in het Xinbei District van de stad. Het park heeft 50 verschillende fossielen en meer dan 30 amusement programma’s waaronder de Brontosaurus Roller Coaster en de Dansende Dinosaurus vervoer. Het paradijs van dinosaurus themapark heeft een oppervlakte van 100 hectare. Dit thema park is gemaakt door de Dragon City Tourism Holding Group in 15 jaar tijd. De stad combineert het themapark met cultuurprestaties, een hot spring,het recreatieve bedrijfsleven en animatie.

Beijing, de hoofdstad van China en een van de meest dichtbevolkte steden in de wereld met een bevolking van 21 miljoen. In Beijing bezoekt u de Beijing International Auto Camping Park, het dichtstbijzijnde recreatiegebied die reizen en cultuur samenbrengt. Daarnaast volgen meerdere campingsites. U bezoekt ook de Asian Attractions Expo 2014, waar meer dan 5000 professionals uit de attracties industrie aanwezig zullen zijn waaronder operators, leveranciers, investeerders en ontwikkelaars. Kortom een must see activiteit voor de leisure ondernemers!

 

Aanmelden voor deze bijzondere reis? Dan kunt u tot 15 april inschrijven.

Evenement Leisure studiereis China 2014
Datum 10 t/m 19 juni 2014
Tijd Tien dagen van 10 t/m 19 juni 2014
Prijs € 3.999,- excl. BTW (Op basis van 20 personen)
Deelnemen? Vul het inschrijfformulier aan de rechterzijde in!

 

Programma beknopt (o.v.)

Dag 1: Di 10/06/2014 Heenvlucht naar China (Xiamen)
Dag 2: Wo 11/06/2014 Stadsrondrit & welkomstdiner
Meet&Greet met Mr. Huang Guobin, Director-General van Xiamen tourist bureau en vertegenwoordiger van of leisure bedrijven
Dag 3: Do 12/06/2014 Ochtend: Fangte’s: Fantawild dreamland
Middag: Riyuegu Hot spring Resort
Dag 4: Vr 13/06/2014 Ochtend: Tianfu: Tea Park, Tea Shop, Tea Museum, Tea Food, Tea School (Zhangzhou)
Middag: Bezoek aan Xiamen Holland House en Business Matchmaking met bedrijven in Xiamen
Dag 5: Za 14/06/2014 Outdoor-night performance: (Wuyishan)
“Impression of Dahongpao”
Lighting show, dance and singing performance
Dag 6: Zo 15/06/2014 Leisure Theme Park: Dinosaur Town (Shanghai)
Dag 7: Ma 16/06/2014 International Auto Camping Park (Beijing) dit bezoek zal misschien nog worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek.
Dag 8: Di 17/06/2014 Ochtend: Camping Jiugukou
Middag: Camping site Yunmengshan
Dag 9: Wo 18/06/2014 IAAPA openingsceremonie
Afsluitingsdiner inclusief professioneel ontspanningsactiviteit en Hutong food experience
Dag 10: Do 19/06/2014 Ochtend: Visit to IAAPA
Avond: Terugvlucht naar Nederland

 

Aanmeldingen

1. Camping Julianahoeve Ed Troost
2. Camping Julianahoeve Danny van Oeveren
3. De Avontuurfabriek Mike Olivier
4. Swedice Dick Keser

 

Uitgebreid programma (o.v.)

Xiamen Fangte: Fantawild Dreamland
Het themapark in Xiamen behoort tot de bedrijfsnaam Fangte. Hun belangrijkste business zijn innovatie ontwerp, pretpark, reizen relativiteiten, online games, het produceren van films, etc. De kerngedachte is om cultuur en technologie te combineren. Bezoekers kunnen de tickets online bestellen en er zijn veel verschillende keuzes, bijvoorbeeld, dagkaarten, jaarkaarten en twee-daags arrangement, etc. Dit park wordt gecombineerd met traditionele Chinese festivals als hun maandelijkse thema’s.

Roller coaster Fire Meteor: u zult een centrifugale gevoel krijgen in deze 90 seconden rit en geen zwaartekracht hebben. Sommige mensen beschrijven deze rit als hun meest opgewonden uitdagende 90 seconden in hun leven.

Website: https://pleisureworld.nl//xiamen.fangte.com/

Xiamen Riyuegu Hotsprings Resort
Xiamen Riyuegu Hotsprings Resort is een toevluchtsoord voor rustzoekers, therapie en een spirituele time-out. Genesteld in de schaduw van de Tianzhu Mountains in Xiamen, de resort stelt men op een verheugend, soul rustgevende ervaring waar de tijd geen rol speelt.

Website: https://pleisureworld.nl//www.riyuegu.com/english/index.php#

Zhangzhou Tianfu Tea museum
Tianfu Tea Museum werd gebouwd in het begin van 2000, en klaargemaakt met alle faciliteiten in 2002. De ingevulde Tianfu Tea Museum omvat een totale oppervlakte van 13 hectare, en is het grootste thee museum in de wereld nu.

Website: https://pleisureworld.nl//museum.tenfu.com/museum/en/

Wuyishan Out-door night performance: Impression of Dahongpao
Het eerste theater omgeven door landschap. De kosten van het project waren 150 miljoen RMB en de productie duurde 2 jaar. Het theater heeft een oppervlakte van 1,84 hectare, waarvan 1.998 stoelen die 360 graden kunnen draaien. Beroemde Chinese filmregisseur heer Zhang Yimou is de algemeen directeur samen met Wang Chaoge en Fan Yue. Deze out-door night performance heeft 5 kenmerken:
1. Visual impaction
2. Humoristische dialoog
3. Innovatie op technische en artistieke veld
4. Toepassing van hoogwaardige technologie
5. Duidelijk thema

Website: https://pleisureworld.nl//travel.163.com/special/00064178/dahongpao.html

Changzhou Dinosaur Town
De Global Dinosaur Town, met een oppervlakte van 100 hectare, is een nieuwe toeristische bezienswaardigheid van Oost-China speciaal gemaakt door de professionele Dragon City Tourism Holding Group in 15 jaar tijd. Gelegen in het centrum van Changzhou Creative Industry Base, de stad integreert het themapark, cultuur prestaties, hot spring, recreatief bedrijfsleven en animatie creatie samen. Het omvat projecten zoals China Dinosaur Land, Oak Bay (Golf) Garden Hotel, Water Reis van Three Rivers Drie Parken en Dino-Valley Hot Spring, en een aantal projecten in uitvoering, zoals Kooca Suka Canyon City (de derde periode van de Dinosaur Land ) en Dinosaur stadstheater, evenals andere projecten in het plan, zoals Dino Water Town, Time Stad, Health Care Center en Bedrijfsmakelaars.

Website: https://pleisureworld.nl//www.konglongcheng.com/language/town_english.html

Beijing International Auto Camping Park
Beijing internationale auto-campingpark is het dichtstbijzijnde recreatiegebied, die reizen en cultuur samenbrengt. Ze hebben de functie van zowel de leisure club en onderwijs voor tieners.

Website: https://pleisureworld.nl//www.campingpark.com.cn/index.asp

Beijing: 2 Top Camping site
1) Beijing camping site Jiugukou: deze plaats staat bekend om de Grote Muur, cirkelen, BBQ, vissen en een berg met water.

Website: https://pleisureworld.nl//www.nongjiayuan.org/jiugukou

2) Yunmengshan Mountain: Yumengshan is de dichtstbijzijnde natuurgebied naar Beijing, geschikt voor het doen van out-door fitness en kamperen in september en oktober.

Website: https://pleisureworld.nl//www.yunmengshan.net/

The International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA)
IAAPA is de grootste internationale brancheorganisatie voor permanent gevestigd amusement faciliteiten wereldwijd. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 4.300 faciliteiten, leveranciers, en individuele leden uit meer dan 97 landen, waaronder professionals uit:

• Pretparken, themaparken en attracties
• Family entertainment centers
• Musea en science centra
• Water parken en resorts
• Dierentuinen en aquaria
• Industrie fabrikanten en leveranciers

Asian Attractions Expo 2014 zal in Peking worden gehouden en is de one-stop bestemming voor recreatie en attracties professionals uit de industrie, waaronder operators, leveranciers, investeerders en ontwikkelaars uit:
Amusement en themaparken, waterparken en Resorts, Family Entertainment Centers, boerderijen en aquaria, musea en science centra, Attracties, Hotels and Resorts, casino’s, historische toeristische attractie en nog veel meer.

Website: https://pleisureworld.nl//www.iaapa.org/expos/asian-attractions-expo/home

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.