Vanaf het eerste levensjaar leren kinderen uit natuurlijke interesse dieren kennen, de soorten, de geluiden die ze maken. GreatAnimals speelt op deze behoefte van kleine kinderen in door de dieren als speeltoestel aan te bieden, een combinatie van leren en spelen. De GreatAnimals zijn bijna 2,5 meter hoog, en daarmee echte eyecatchers voor kids. Geen speelplek is af zonder deze toestellen!

De GreatAnimals zijn speeltoestellen die echt anders zijn dan alle andere speeltoestellen. Door de omvang van de dieren en de handgeschilderde afwerking, is het voor kinderen een ware attractie. Met de GreatAnimals wordt uiteraard ook een extra beleving toegevoegd aan uw pretpark, dierentuin, speeltuin, restaurant, vakantiepark, camping of openbare ruimte.

Diverse soorten speeltoestellen
De GreatAnimals zijn beschikbaar in verschillende soorten dieren. Van boerderijdieren tot wilde dieren en van zeedieren tot draken. De speeltoestellen zijn naar wens modulair op te bouwen. Er kunnen verschillende glijbanen, trappen, klimnetten, etc. aan de dieren worden bevestigd. Ook kan de beleving vergroot worden door meerdere dieren aan elkaar te koppelen met behulp van onze speciale bruggen! Het thematisch speelgebied kan compleet worden gemaakt met bijpassende wippen, veerwippen en bankjes.

Kwaliteit GreatAnimals
De kwaliteit van de GreatAnimals is uitermate hoog, waardoor er 10 jaar garantie wordt afgegeven. Het staalwerk is verzinkt en voorzien van een polyester coating van 10 mm dik. De GreatAnimals behoeven nagenoeg geen onderhoud.
De vrijevalhoogte is anderhalve meter. Hiervoor zijn verschillende ondergronden geschikt, zoals bijvoorbeeld (kunst)gras, zand of een rubberen speelvloer.

Speeltoestel of compleet speelgebied voor elke locatie
AmusementProf is sinds januari 2020 distributeur geworden van GreatAnimals. AmusementProf is ontwerper en fabrikant van grote en gethematiseerde speeltoestellen. De GreatAnimals passen perfect in de AmusementProf visie waar speeltoestellen aan moeten voldoen, namelijk:

  • Grootse uitstraling en veel beleving
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Veilig

AmusementProf kan naar wens uw complete speelgebied aanleggen, of puur de speeltoestellen leveren en plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met Paul Derks, eigenaar van AmusementProf.
+31 (0)6 10 39 16 88
paul.derks@amusementprof.nl

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: