Het Nieuwe Dagje Uit organiseert Vakdag voor Family Entertainment Centers

De opkomst van Family Entertainment Centers met een aanbod voor een compleet dagje uit is ook in Nederland niet meer te stuiten. Steeds meer ondernemers breiden hun aanbod van activiteiten uit. Maar wat past het best bij de bezoeker anno 2017? Wordt het een trampolinepark, escaperoom of toch iets met VR? Welke samenstelling leidt tot het hoogste rendement?

Internationale vakdag op 23 maart a.s.

Om antwoord te geven op deze en nog veel meer vragen in het vakgebied van Family Entertainment Centers vindt op donderdag 23 maart de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit plaats. Diverse experts uit binnen- en buitenland vertellen over hun ervaringen met de laatste innovaties. Op het beursplein laten bezoekers zich door tal van leveranciers bijpraten over actuele trends en ontwikkelingen, en ook een netwerkprogramma maakt onderdeel uit van de dag.

De_Voltage_Diverse sprekers en workshops in kennisprogramma

Eén van de key note sprekers is Andreas Sievering van pretpark Fort Fun Abenteuerland (onderdeel van Compagnie des Alpes). Hij opende vorig jaar een compleet nieuw interactief Family Entertainment Center náást een bestaand pretpark en vertelt wat de seizoensverlenging hem heeft gebracht.

Laurent Valcke (eigenaar Valcke Bowling Centres) opende in Gent de eerste stand alone O’Learys Sportsbar in België, met onder meer een restaurant voor 250 personen, 18 bowlingbanen, minigolf in verschillende decors, curling op kunstijs, shuffleboarden en een gamehoek. Laurent zal ingaan op het succes en de opstartproblemen in het eerste openingsjaar.

Ook Pieter Cornelis zal als expert op het gebied van accountability ingaan op de kansen binnen de markt van F.E.C.’s. Pieter promoveerde in 2011 op de effecten van investeringen in (Europese) attractieparken en als directeur Strategie & Ontwikkeling bij attractiepark Toverland was hij verantwoordelijk voor een stijging van 35% in bezoekersaantallen.

Naast deze sprekers komen nog tal van andere ervaringsdeskundigen aan bod en bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om zelf actief aan de slag te gaan tijdens één van de vele workshops.

De_Voltage

Award winnaar De Voltage Tilburg als gastheer

Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit vindt plaats bij De Voltage in Tilburg, winnaar van de Family Entertainment Center Award 2016. Dit activiteitencentrum biedt meer dan 30 attracties op bijna 12.000m2 onder één dak. Onlangs werd bijna 1 miljoen geïnvesteerd in escape- en break-inn rooms en heeft men ook een indoor-speeltuin geopend waarmee men wederom een nieuwe doelgroep weet aan te spreken. Tijdens Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit zal eigenaar Max Coppes zijn verhaal uit de doeken doen en is een uitgebreide rondleiding onderdeel van deze Vakdag.

Benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor Het Nieuwe Dagje Uit, vol met inspiratie en internationale sprekers, workshops en de laatste innovaties. Let op; vol=vol!

Meer informatie: www.hetnieuwedagjeuit.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.