Nominaties voor Toeristisch Samenwerkingverband Award Pleisureworld

De nominaties voor de Toeristisch Samenwerkingverband Award Pleisureworld zijn bekend. Boven verwachting veel initiatieven en projecten zijn ingediend. Daaruit komen drie initiatieven naar boven die een nominatie krijgen. Zij strijden om de winst, om de Award op 3 november te mogen ontvangen.

De Toeristisch Samenwerkingverband Award Pleisureworld wil de professionalisering in de gastvrijheidseconomie ondersteunen. Samenwerking blijkt een cruciale factor om de consument die veel wil kiezen, aan zich te binden.

Juryvoorzitter Marc Gerlings: “We zijn oprecht verrast door de vele inzendingen. Dit is een meer dan uitstekende basis voor een vervolg. De drie genomineerden laten zien dat ze creatief zijn en met veel ondernemerschap, zowel vanuit bedrijfsmatige als vanuit beleidsmatige visie tot innovatie, versterking en betere marketing komen. Je ziet bij de krachtige voorbeelden dat niet alleen de onderlinge verbindingen steviger worden maar dat de resultaten overduidelijk de winst van samenwerking aantonen. Dit zal velen in deze sector en daarbuiten inspireren.”

3 Genomineerden

De 3 nominaties gaan naar:

– Het Camping en Bungalow Overleg Twente (CBOT)
– De Stichting Maasmeanders
– Projectgroep Ontspannend van Aa tot hunZe

Inloopsessie en uitreiking

De uitreiking van de Toeristisch Samenwerkingsverband Award Pleisureworld vindt plaats om 17.00 uur in het Pleisureworld Paviljoen (stand 425) tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg op dinsdag 3 november 2015. Eerder die middag is er om 14.00 uur ook nog een inloopsessie rondom dit thema waarbij een aantal van de genomineerden aan het woord zal komen. De uitreiking en de inloopsessie zijn gratis toegankelijk, ná registratie op de website van Recreatie Vakbeurs Hardenberg.

Jury

De jury bestaat uit Marc Gerlings, (juryvoorzitter) hoofdredacteur van Recreatie & Toerisme, Ton Vermeulen, redactie en ontwikkeling NRIT media, Hans van Leeuwen, Pleisureworld en Paul Rodenburg, B@S Consultants | Brood@Spelen.

Over Recreatie Vakbeurs

Dit jaar wordt in Evenementenhal Hardenberg voor het veertiende jaar op rij Recreatie Vakbeurs gehouden. De beurs vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2015. Dit jaar ligt de focus op verblijfsrecreatie. Dit jaar ook een uniek plein waar de bezoeker zich op een watersportlocatie waant. Inclusief steiger, sloep en toebehoren die bij een watersportlocatie passen. Ga voor meer informatie en gratis e-tickets naar evenementenhal.nl/recreatie.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.