Paralympiër Kees-Jan van der Klooster zit jury Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award voor

vrijdag 20 juni 2014 – De samenstelling van de jury van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award is bekend. Maria Ouwehand (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, NSGK), een ouder-kindteam van de NSGK Speeltuinbende en Hans van Leeuwen (Pleisureworld) vormen onder voorzitterschap van paralympisch sporter Kees-Jan van der Klooster de jury. De Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award wil ondernemers die al met toegankelijkheid bezig zijn zichtbaar maken en belonen.

 Nóg meer aandacht voor toegankelijkheid
Sporter Kees-Jan van der Klooster raakte zelf enkele jaren geleden gedeeltelijk verlamd door een snowboardongeluk. Inmiddels zet hij zich met zijn eigen bedrijf in om misverstanden over de mogelijkheden en onmogelijkheden van mensen met een beperking te veranderen. Hij vindt het dan ook een eer om deel te nemen in de jury van de NSGK Speeltuinbende Award: “Samen spelen is samen ontwikkelen, helaas zien we nog te weinig kinderen met een handicap in speeltuinen. Daarom sta ik achter de NSGK Speeltuinbende!”.

De voltallige jury
Naast Van der Klooster bestaat de jury uit een ouder-kindteam, met één volwassene en twee kinderen (één kind met en één kind zonder handicap) van de NSKG Speeltuinbende. Dit team kan als geen ander bepalen of een speelplek daadwerkelijk bespeelbaar is voor álle kinderen. Maria Ouwehand (NSGK) bekijkt of de aanmeldingen aan de eisen voldoen. Hans van Leeuwen (Pleisureworld) zal als trendwatcher in leisure de inzendingen beoordelen op innovatie.

Over de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award
De NSGK Speeltuinbende Award is een initiatief van Pleisureworld en NSGK en heeft tot doel om ondernemers die met toegankelijkheid bezig zijn zichtbaar te maken en te belonen. Iedereen met een speelplek kan zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 15 augustus. Aanmelden kan via www.pleisureworld.nl/awards/nsgk-speeltuinbende-award. De definitieve winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 17 november 2014.

Over de NSGK Speeltuinbende
De NSGK Speeltuinbende is een team van kinderen met en zonder handicap die overal in Nederland speelplekken test op toegankelijkheid en bespeelbaarheid. De Speeltuinbende is kennis- en ervaringsdeskundige op het gebied van samen spelen, toegankelijkheid en bespeelbaarheid van speelplekken voor alle kinderen, met én zonder handicap.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.