Paw Patrol themagebied met Nederlands tintje komt naar Movie Park Germany

Foto: Een overzicht van het nieuwe ‘Adventure Bay’ themagebied

Amsterdam – 09 Januari 2019 – Leisure Expert Group is trots om aan te kondigen dat het betrokken was bij de vormgeving van Movie Park Germany’s nieuwste toevoeging aan hun park: ‘PAW Patrol – Adventure Bay’.

Samenwerking tussen Movie Park Germany, Nickelodeon Experience Design en Leisure Expert Group

‘Adventure Bay’ wordt de grootste uitbreiding van het populair Nickland gebied, sinds het gebied meer dan 10 jaar geleden is geopend, en is geïnspireerd op de populaire Nickelodeon-serie ‘PAW Patrol’. Samen met het getalenteerde projectteam van Movie Park Germany en Nickelodeon Experience Design heeft Leisure Expert Group de concepten en alle ontwerpen voor het thema en de attracties in dit nieuwe gebied gecreëerd.

“De samenwerking met het Movie Park-team onder leiding van Wiebe Damstra en het creatieve team van Nickelodeon Experience Design is het een zeer prettig en professioneel verlopen”, zegt Max Reims, Client Expert bij Leisure Expert Group. “PAW Patrol is zo’n geweldig, kleurrijk en vriendelijk merk waar het hele gezin van kan genieten en het was voor ons team fantastisch om aan dit project te kunnen meewerken. We hopen dat onze gecombineerde inspanningen een ervaring zullen creëren die alle toekomstige gasten van Adventure Bay samen zullen waarderen en daardoor nieuwe herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan “.

Maak kennis met de PAWPS

In het nieuwe gebied kun je de pups van PAW Patrol ontmoeten bij een gloednieuw speciaal fotopunt aan de binnenkant van een 15 meter hoge commandotoren, welke overal in ‘Adventure Bay’ zichtbaar zal zijn. Naast de nieuwe meet & greet, kan de gast ook genieten van de herthematiseerde ‘Zooma’s Zoomer’ en een nieuwe ‘convoy ride’ van de Italiaanse fabrikant Zamperla.

Nieuw ontwerp voor de attractie Zooma’s Zoomer

Movie Park Germany en Leisure Expert Group

Deze nieuwe ontwikkeling markeert de voortzetting van een succesvolle samenwerking tussen Movie Park Germany en Leisure Expert Group.

In 2016 werkte Leisure Expert Group nauw samen met het park en Fox om ‘The Walking Dead®: Break Out’ te creëren, een soort spookhuis waar je, het hele jaar door, kunt griezelen.

In 2018 was Leisure Expert Group verantwoordelijk voor het volledige ontwerp voor de herthematisering van ‘Excalibur: Secrets of the Dark Forest’. Dit resulteerde in een compleet nieuwe ritervaring die werd beloond met een European Star Award voor de beste waterrit in Europa.

“We zijn er trots op dat we opnieuw door Movie Park Germany zijn gekozen als ontwerppartner voor een project met een gerenommeerd internationaal merk als PAW Patrol. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen wanneer het gebied gedurende het komende jaar voor het publiek wordt geopend.”

Over Leisure Expert Group

Leisure Expert Group is specialist in de vrijetijdsindustrie in de breedste zin van het woord. Opererend vanuit kantoren in Almere en Amsterdam, richt Leisure Expert Group zich op het ontwerpen en produceren van attractieparken en andere ruimtes en identiteiten in de vrijetijds-, festival- en evenementensector. Leisure Expert Group is een begrip voor eenieder die hun gasten wil onderdompelen in een andere wereld.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.leisureexpertgroup.com of contact opnemen met Max Reims, Client Expert, via max.reims@leisure-expert.com

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.