Persbericht – Op inspiratiereis naar Dubai en Abu Dhabi

Vandaag reist een gezelschap van leisure professionals, op initiatief van Pleisureworld NRIT, af naar Dubai! Hoogtepunten tijdens hun tour zullen zeker zijn de, speciaal door SkYne voor deze groep ontwikkelde, 'retailsafari' door City Walk I en II, een sitebezoek aan Dubai Harbour, de ontvangst op het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden en de internationale netwerkborrel. In het gezelschap bevindt zich afgevaardigden namens toonaangevende Nederlandse bedrijven in verblijfsrecreatie, interieurbouw, dagrecreatie, consultancy, recreatiebouw en vastgoed.

In rap tempo

De komende 4 dagen laten zij zich inspireren door alle nieuwe trends en ontwikkelingen die in rap tempo plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten. Met nog zo’n anderhalf jaar te gaan voordat de EXPO2020 haar deuren opent, willen zij nu al ervaren hoe het komt dat Dubai, met Abu Dhabi in haar kielszog, één van de snelst groeiende toeristische trekpleisters in de afgelopen jaren is geworden.

[column width=”1/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

[column width=”1/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Boordevol 4-daags programma

Het programma zit boordevol innovatieve leisure spots zoals de ‘s wereld grootse mall – Dubai Mall, VRPK, Destinatie City Walk, Dutch Design Center by SkYne, IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks & Resorts en de hotspots van Abu Dhabi zoals Ferrari World en Warner Bros. World. Tijdens het bezoek aan de Burj Khalifa zal het letterlijke hoogtepunt van de reis worden bereikt, deze toren is namelijk de hoogste ter wereld (bijna 830 mtr). De Sheikh Zayed Grand Mosque in Abu Dhabi mag zeker ook niet ontbreken. Een bezoek aan The Old City of Dubai waarbij het gezelschap aan boord van een abra kan ervaren hoe oud en nieuw Dubai wordt geintegreerd, staat op de slotdag gepland.

Inzet groot netwerk VAE

Pleisureworld NRIT, die inmiddels een groot netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten heeft opgebouwd, maakt tijdens de studie- en netwerkreis veel gebruik van expert-presentaties, backstage tours en er zijn veel momenten ingelast om lokale ondernemers te ontmoeten. Hoe ervaren zij het om in Dubai te ondernemen? Een ding is zeker: deelnemers zullen zeer geïnspireerd huiswaarts keren na 4 volle dagen te hebben doorgebracht in de bloeiende en liberale metropool Dubai, waar de Arabische cultuur en het moderne leven prachtig hand in hand gaan.

Hoogtepunten

Hoogtepunten gedurende de reis zijn ondermeer de exclusief ontwikkelde retailsafari door City Walk I en II, onder leiding van SkYne, waarbij de groep allerlei retailconcepten kan ontdekken in deze ‘all-in destinatie’, een van de nieuwste city-destinaties van Meraas.

Daarnaast zal de exclusieve site visit van het project – in aanbouw – Dubai Harbour Masterplan by Van Oord Marine Ingenuity een ‘highlight’ zijn, waarbij een grote nieuwe Marina, een Cruise Terminal (gereed voor de EXPO2020), publiek strand en ‘high rise’ appartementen worden gerealiseerd.

Tevens wordt het gezelschap ontvangen op het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Dubai, alwaar een presentatie over EXPO2020 zal worden bijgewoond.

Een ander hoogtepunt zal zijn, de door Pleisureworld georganiseerde, Internationale netwerkborrel aan boord van de Xclusive 36, waarbij een rondvaart wordt gemaakt rondom The Palm Jumeirah!

Meer informatie: Pleisureworld NRIT

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.