Pleisureworld introduceert Recreatiebellen.nl

dinsdag 8 april 2014 – Het is nog niet zo lang terug dat het faxapparaat samen met de postzegels een voorname plaats hadden op de receptie en belangrijke rol speelden in het contact met de consument. De brievenbus zorgde voor een constante stroom van papieren aanmeldformulieren met reserveringen en boekingen. De komst van internet heeft alles doen veranderen en inmiddels is er ook een voorname rol van de mobiele telefoon en tablet.

100% bereikbaarheid
Bedrijven zijn tegenwoordig 24/7 bereikbaar. Via e-mail, WhatsApp, Twitter, Facebook en sms-diensten staan we voortdurend met elkaar in contact. De consument reserveert zijn ticket voor een concert via de smartphone en een vakantie kan al geboekt worden via de app van Harrie. De komende jaren zullen er steeds meer diensten ontwikkeld worden die allemaal via de tablet of mobiele telefoon verlopen. Als we de weersvoorspelling willen weten, openen we buienradar en we kunnen inmiddels ook al betalen met onze mobiel. Juist in recreatie zijn er nog veel plaatsen waar de bereikbaarheid niet optimaal is. Maar wie niet bereikbaar is, verliest klanten en omzet.

Mobiele marketing en meer
De mobiele telefoon zal meer en meer door de marketeer ingezet worden in het contact met de consument. Via push berichten kunnen eenvoudig reclameboodschappen verstuurd worden. Bijna elk bedrijf dat nu nog een nieuwe website laat ontwikkelen, houdt al rekening met de verschillende schermformaten voor tablet, smartphone en pc. Steeds meer diensten worden aan elkaar gekoppeld maar lang nog niet iedereen weet hoe alles werkt. Denk bijvoorbeeld aan bellen met Voice over IP, Facetimen of alle andere mogelijkheden.

Advies in mobiel bellen
Helaas biedt de telecommarkt onvoldoende transparantie en in veel gevallen heeft men niet het juiste abonnement afgestemd op het gebruik. Recreatiebellen.nl is een initiatief dat door Pleisureworld samen met telecomspecialist Telpoint wordt geïntroduceerd. Het platform is er om via een persoonlijke aanpak bedrijven te ondersteunen en te adviseren voor een optimale bereikbaarheid. Dat betekent een advies op maat in combinatie met (voordelig) abonnement.

Meer informatie over het initiatief van Pleisureworld vindt u op www.recreatiebellen.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.