Pleisureworld voor 10de jaar op rij op zoek naar innovaties

In 2004 was Berg Toys met de Balanz Bike de eerste winnaar van de Pleisureworld Award. Sindsdien hebben wij met veel plezier een grote diversiteit aan prachtige innovatieve producten en diensten langs zien komen en daarom zal Pleisureworld in 2013 dan ook alweer voor het 10de jaar op rij op zoek gaan naar het meest innovatieve product of dienst van het afgelopen jaar.

Platform voor innovaties

Juist in economisch moeilijke tijden als nu is de consument op zoek naar nieuwe, innoverende ervaringen en met de Pleisureworld Award wil Pleisureworld dan ook die ondernemers die zich sterk maken voor innovatie een hart onder de riem steken. Door middel van de Pleisureworld Award wordt deze ondernemers een platform geboden om hun noviteiten onder de aandacht te brengen. De winnende innovatie ontvangt dan ook een aanmoedingsprijs van €1.000,- en komt onder de aandacht van de landelijke vakpers.

FONO van Yalp winnaar in 2012

Vorig jaar won Yalp met haar FONO de Pleisureworld Award 2012. FONO is een uniek product waarmee je met je eigen muziek op je telefoon een DJ show voor je vrienden kan geven. Een unieke mogelijkheid voor de recreatieondernemer om jong en oud en alles wat er tussen zit samen te brengen.

Stemprocedure

De verschillende noviteiten worden o.a. tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg aan het publiek gepresenteerd in het Pleisureworld Paviljoen. Bezoekers van deze beurs kunnen per sms hun stem uitbrengen op het in hun ogen beste nieuwe product of dienst van 2013, waaruit een top drie innovaties overblijft. Een professionele jury uit het werkveld, die de mogelijkheid heeft om een wildcard uit te delen, zal vervolgens tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 25 november 2013 in Gorinchem de uiteindelijke, definitieve winnaar van deze prestigieuze Pleisureworld Award bekend maken.

Meer informatie over de Pleisureworld Award en de Nationale Netwerk Lunch is te vinden op:

www.pleisureworld.nl/award

www.nationalenetwerklunch.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.