Pleisureworld dagrecreatie NBTC

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) en Pleisureworld hebben hun krachten gebundeld om een nog completer overzicht te geven van de mogelijkheden voor groepsuitjes en dagrecreatie. Op donderdag 3 maart 2011 organiseren zij in de Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs en netwerkdag ‘Het Leukste Dagje Uit’.

Samen sterk
In oktober 2009 organiseerde het NBTC de laatste editie van de beurs ‘Groepsidee’ in Utrecht. De vakbeurs ‘Het leukste dagje uit’ van Pleisureworld richtte zich grotendeels op dezelfde doelgroep. Aangezien het organiseren van een beurs voor beide partijen geen kerntaak is, besloten zij dit jaar hun krachten te bundelen. Zo ontstaat een beurs met een nog groter aantal deelnemers. Pleisureworld verzorgt daarnaast een kennisprogramma, waarmee een bezoek voor vakbroeders en meetingplanners nog waardevoller wordt.

Een andere samenwerkingspartner is Schoolreis Magazine. Zij nodigen hun lezers uit om de beurs te bezoeken en inspiratie op te doen voor schoolreisjes.

Congres en netwerken
Naast de beurs, waarop vele dagattracties, bijzondere locaties en evenementenbureaus zich presenteren is er ook een netwerk en kennisprogramma. De activiteiten:

12.00 uur: Netwerklunch waar enkele prominente attracties een presentatie verzorgen
14.00 uur: Congres: “Help ik zit aan een (wandel/fiets)route”
16.00 uur: Netwerkborrel met o.a. leden van de IAAPA, VVV Nederland, VeBON, ToerNed, NBTC, Schoolreis Magazine en Pleisureworld.

ToerNed Award
Tijdens deze beurs maakt een vakjury de winnaar van de ToerNed Award 2010 bekend. Dit is de prijs voor de best gewaardeerde dagattractie van 2010. De winnaar wordt de opvolger van Wunderland Kalkar, die de ToerNed Award 2009 won.

Vakbeurs ‘Het Leukste Dagje Uit’ in de Evenementenhal Gorinchem, is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Om 17.05 uur wordt de winnaar van de ToerNed Award bekend gemaakt.

Meer informatie is te vinden op de website: www.hetleukstedagjeuit.nl

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: