Posta7 eerste FEC Pretpark

Family Entertainment Center’s HET NIEUWE DAGJE UIT

#trendwatch Op bezoek bij Oetze Mulder

“De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen.”

Mijn verhaal begint ruim 30 jaar terug! Op de eerste foto te zien het Country Party Restaurant van Pa Mulder dat tevens dienst doet als horeca voor de De HJC Manege: https://www.hjcmanege.nl

Ik was daar leverancier van de Vlaamsche Volkspelen en de tweede Indoor Midgetgolfbaan van Noord Nederland! Nu sta ik samen met zijn zoon Oetze Mulder in het fonkelnieuwe FEC van ruim 2500m2 met de keuze uit 12 activiteiten. Het traditionele familie a la carte restaurant is niet meer en nieuwe slimme Foodconcepten (ontwikkeld in eigen beheer w.o. De Bulgaarse Ovensteen) maken een dagje uit compleet. Oetze Mulder is een graag geziene gast op onze Pleisureworld Events en draagt ons een warm hart toe en wil zijn passie graag delen met collega’s. Wist u dat hij volledig in eigen beheer IJScurling met score systeem heeft ontwikkeld! Het is uniek en al door meerdere collega’s gekopieerd.

Ook zijn fonkelnieuwe ‘The Jailhouse Challenge’, met 19 speelkamers, een evenknie van het bekende Prison Eiland is super professioneel en ook in eigenbeheer ontwikkeld! Binnenkort operationeel en nu al 1200 boekingen a €15.— p.p. binnen een maand. En er is ook nog Simracing de ultieme race-ervaring die binnenkort van start gaat! Ook zelf ontwikkeld inclusief software. Naast zijn successen zijn er ook flops, het bijl werpen is na een korte introductie alweer opgeruimd en een fonkelnieuwe shuffle board staat er werkeloos bij.

Na de vakantie zijn wij te gast met onze regionale toeristische streektafel van Pleisureworld op de de laatste vrijdag van september. Uiteraard krijgt u daar nog alle informatie over de komende maanden!

Meer weten over dit top bedrijf uit Noord Nederland – Posta7: https://www.postwagen.nl

Weet u dat de meest succesvolle attractie (en commercieel interessant) de WC POTTEN RACE is!

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.