Een programma vol inspiratie tijdens de Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’

Aviodrome, Lelystad. Donderdag 12 oktober 2017

Opvallend is dat regiomarketing nog in de kinderschoenen staat. De vakdag zet je regio op de kaart staat in het teken van inspiratie van succesvolle campagnes en projecten op dit gebied. Met deze dag maken we een verbinding tussen alle losse initiatieven die er zijn in ons land, door onder andere het delen van kennis van inspirerende sprekers.

Faciliteer de camperaar in je regio en profiteer
De NKC heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als kennisinstituut en vraagbaak voor alle denkbare spelers op het gebied van camperen. Deze positie maakt het mogelijk invloed te kunnen uitoefenen op wet- en regelgeving en internationaal belangen te behartigen ten gunste van de camperaar. Een van die terreinen is camperplaatsontwikkeling in NL en België. NKC-directeur Stan Stolwerk presenteert feiten en cijfers van deze groeibriljant en schetst hoe die groeibriljant te faciliteren.

De relevatie van een toeristenbureau
Richard de Bruin neemt u mee in een periode van 13 jaar waarin hij directeur was van Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland. Hij vertelt hoe zijn organisatie, in de context van (inter)nationale veranderingen, in de loop van de jaren is doorgegroeid van een marketingorganisatie naar een destinatiemanagement bedrijf met gezonde verdienmodellen gebaseerd op vier pijlers: Kennis, Ontwikkeling, Informatie & Marketing.

Bijzondere locatie in Lelystad
Gemeente Lelystad, een van de uitstekende partners van deze dag, heeft voor de Vakdag op 12 oktober de bijzondere locatie Aviodrome aangeboden om u te verwelkomen. Met verschillende rondleidingen door Aviodrome maakt u kennis met de geschiedenis van deze locatie en hoort u over interessante ontwikkelingen. Tijdens deze Vakdag zal er ook een toeristisch ‘Innovatieplein’ aanwezig zijn waar bedrijven & organisaties, binnen de vrijetijdsector, hun diensten en toeristische producten promoten. Kom kijken, netwerken en inspiratie opdoen bij deze Vakdag, opgezet door Pleisureworld.

Aanmelden of meer informatie? www.zetjeregioopdekaart.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.