Relaties komen samen voor Network event of the year 2018

Gisteren, woensdag 28 november, vond het Network event of the year plaats, georganiseerd door Pleisureworld NRIT. Bijna 150 relaties kwamen bij elkaar bij Restaurant de Koperen Hoogte te Zwolle. Op het programma stonden enerverende sprekers die een voor een vertelden over unieke concepten en de weg naar hun succes. De middag werd voortgezet bij de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg, waar men ook weer geïnspireerd raakte van de vele exposanten met een verbinding met deze branche.

De ochtend begon met een welkomstwoord door Hans van Leeuwen, Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar in Recreatie & Toerisme. Gevolgd door een presentatie van Hennie van der Most, over zijn ervaringen in de recreatie en toerismebranche op het gebied van ondernemen. Ook vertelde hij over zijn nieuwe concept van Speelstad Oranje en het geopende unieke, draaiende, mobiele restaurant Ufo. “Ik ben graag met unieke dingen bezig. En een draaiend restaurant welke je op elke plek kunt neerzetten was er nog niet. Op dit moment staat het restaurant in Rotterdam, wie weet waar het straks staat”, laat meneer van der Most weten. Ook het nieuwe concept van Speelstad Oranje belooft veel goeds. Van der Most vertelt: “Het is de bedoeling dat men daar ook kan gaan laser gamen, karten, en nog meer van die doe-sporten. Ook wordt er een stuk opgezet voor alleen oudere mensen en zullen de huisjes worden gerenoveerd’.

Sprekers met unieke concepten

Ook Michael van Hoorne van Avonturenboerderij Molenwaard deelde zijn ervaringen, een jaar na de opening van het park. Marcel Brinckman vertelde over zijn idee ‘Actiepark Heroland’, een veiligheids- en trainingscentrum, en Roger Langenbach deelde net als van Hoorne, zijn bevindingen na een jaar open te zijn geweest, met in zijn geval het park DX Adventure op de camping Lente van Drenthe. Aan het einde van de ochtend kwam Jac Siebers nog aan bod, met zijn unieke concept ‘Mind Mistery’, een themapark gebaseerd op illusies! Allemaal bijzondere, unieke en inhoudelijk sterke concepten waar eenieder van geïnspireerd raakte.

Nieuwsgierigheid gewekt tijdens presentatie 111 Wereldtrends

Tijdens de afsluiting presenteerde Hans van Leeuwen een Pre-view van de 111 Wereldtrends 2020. Waar de pakkende teaser van Cor Jansen van Exoleap, een nieuwe, nog niet bestaande, virtual reality ervaring, de mensen in de zaal nieuwsgierig deed maken naar het achterliggende verhaal.
Om op de hoogte te blijven van innovaties in de Leisure branche adviseert Hans iedereen deel te nemen aan de Studiereis naar Dubai welke van 17 t/m 21 maart 2019 wordt georganiseerd door Pleisureworld NRIT. “Ik beloof dat u volop inspiratie weer huiswaarts zult keren!”, geeft hij aan.

17e editie Recreatie Vakbeurs

Na de uitgebreide lunch en het netwerkmoment vertrekt eenieder weer, of naar kantoor, of naar de 17e editie van de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Op deze beurs zijn tal van recreatieondernemers zichtbaar door middel van een stand in de gethematiseerde hallen. De beurs is nog tot vandaag 20 uur geopend.

Kijk hier voor meer informatie over de Studiereis Dubai van 17 t/m 21 maart 2019. Meer weten over een van de unieke concepten van de sprekers? Neem dan contact op met Hans van Leeuwen 06-53394506 of hans@pleisureworld.nl.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.