De grootste trampolinepark-bouwer van Europa bundelt krachten met Rugged Interactive en ontwikkelt een compleet nieuw family entertainment concept: Freedom Gaming.

Freedom Gaming® is een razendsnel spel dat draait om competitie, behendigheid en teamwork. In een arena vol fysieke uitdagingen gaan de deelnemers op jacht naar de pods die oplichten in de kleur van hun team. Klim, klauter en ren door een arena vol uitdagende hindernissen en raak de pods die oplichten in de kleur van jouw team. Elke hit is een punt voor het team. Freedom Gaming is het resultaat van een samenwerking tussen Rugged Interactive en Sidijk. Het nieuwe spelplatform van Rugged Interactive gecombineerd met de nieuwe serie hindernismodules van Sidijk resulteerde in dit energieke concept.

Rugged Interactive is ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen en fitness games. In 2015 deed het bedrijf, opgericht door Simon Heap, mee aan het programma Dragons’ Den en wist zowel Deborah Meaden en Peter Jones als investeerder voor zich te winnen. Sindsdien is Rugged Interactive enorm gegroeid en levert het bedrijf spelsystemen voor sportaccommodaties en trampolineparken wereldwijd.

Sidijk is al jarenlang dé leverancier van binnenspeeltuinen en trampolineparken in Europa. In 1978 begon het bedrijf als producent van luchtkussens, maar vandaag de dag fabriceert Sidijk complete family entertainment centers en ontwikkelt het bedrijf nieuwe leisure-concepten voor jong en oud. ‘Bezoekers keer op keer verrassen’, is niet voor niets het doel bij elk Sidijk-project.

In Trampolinepark Airbase in Duitsland is afgelopen maand de eerste Freedom Gaming Arena gebouwd. Dat smaakt naar meer! Het zal dan ook niet lang meer duren voordat de Nederlandse markt kennis zal maken met Freedom Gaming..

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Freedom Gaming? Neem contact op met Jelmer Brouwer of download hier de Freedom Gaming brochure.

Jelmer Brouwer
Sidijk – Leisure, Sport & Industrie
Tel. +31 (0) 566 625 724
Mail. jelmer.brouwer@sidijk.com
Web. www.sidijk.com

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: