Spanning en sensatie onderdeel van ‘Het nieuwe dagje uit’

BigAirBag® – De specialist voor multifunctionele attracties

14 jaar geleden ontwikkelde BigAirBag ‘s werelds eerste freestyle-airbag met een heel eenvoudig doel: snowboardtrucs trainen zonder gewond te raken! Toen wist BigAirBag nog niet dat dit een essentieel trainingsplatform zou worden voor freestyle sportprofessionals uit bijna alle disciplines, en het uiteindelijk zelfs een uiterst veelzijdige vrijetijdsattractie zou worden.

Als gevolg van betrokkenheid bij enkele van de meest ontzagwekkende, diverse en baanbrekende projecten over de hele wereld, heeft BigAirBag een indrukwekkend portfolio van toonaangevende concepten kunnen verzamelen, evenals de ervaring en knowhow om ze tot leven te brengen!

BigAirBag heeft haar potentieel in de vrijetijdsindustrie onderkend en heeft alle prachtige attracties die ze voor individuele projecten had ontwikkeld tot een enkel modulair ontwerp gebracht: The BigAirBag Action Sports Tower.

De BigAirBag Action Sports Tower

In wezen is BigAirBag een landingsoppervlak dat vrij op het water ligt maar zonder dat iemand nat hoeft te worden! Met één centrale toren, omringd door verschillende BigAirBag’s, is het mogelijk om ​​massa activiteiten te creëren.

Variërend van activiteiten voor het hele gezin, tot de meest extreme uitdagingen, er is letterlijk voor iedereen iets. Rond de toren kan er gekozen worden uit een oneindige lijst van ongelooflijke activiteiten die allemaal de essentiële ingrediënten voor succes hebben: ze zijn niet alleen uniek en opwindend, maar helpen ook bij het ontwikkelen en verbeteren van coördinatie, luchtbewustzijn, kernkracht, balans, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Voor sommigen zijn de activiteiten een leven veranderende ervaring die hen leert hun angsten en remmingen los te laten. Voor anderen bieden ze een veilige omgeving om totale lichaam coördinatie en luchtbewustzijn te trainen, terwijl ze het vertrouwen vergroten en zowel mentale als fysieke barrières doorbreken. MAAR BOVEN ALLES BIEDT HET PLEZIER VOOR IEDEREEN!

BigAirBag zal bij de volgende editie van de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ een stand reserveren op het Innovatieplein waar tal van toeleveranciers hun producten en services aanbieden. Dinsdag 26 maart aanstaande kunt u BigAirBag al als deelnemer treffen in Sevenum!

Nog last-minute aanmelden voor de Vakdag van 26 maart? Ga dan snel naar hetnieuwedagjeuit.nl/tickets

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.