Met gepaste trots presenteert Spiel-Bau Nederland bv haar “Droomhuizen” Droomhuizen zijn overnachtingshuizen voor het hele gezin in 2 varianten, Droomhuis Standaard en Droomhuis Groot. Ieder droomhuis heeft een eigen glijbaan met klimnet of klimladder.

De droomhuizen worden aan de buitenzijde afgewerkt met Robiniahout en worden desgewenst gedecoreerd in een thema of met uw logo/mascotte. Droomhuis Standaard heeft een verdiepingsvloer welke bereikbaar is met een klimladder, waar ruimte is voor twee slaapplaatsen. Droomhuis Groot is de grootste en hoogste uitvoering. Het heeft een volwaardige bovenverdieping, bereikbaar met een ladder. Optioneel kan hier bijvoorbeeld een verdieping met driehoekig platform gemonteerd worden met een glijbaan of klimnet.

De kinderen kunnen direct vanuit de bovenverdieping de glijbaan af of het klimnet in. Door de volwaardige bovenverdieping kunnen bijvoorbeeld de kinderen boven slapen en de ouders op de benedenverdieping. Droomhuis Standaard en Droomhuis Groot zijn beide in meerdere thema’s leverbaar. Voorbeelden van thema’s zijn onder andere een Paarden-, Kabouter-, Western- of Drakenhuis. Het is echter ook altijd mogelijk om uw eigen thema te bedenken; onze kunstenaars werken deze graag voor u uit!

Meer informatie via Spiel-Bau Nederland.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: