Succesvol verkopen in recreatie & toerisme dankzij Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’

De vrijetijdsbranche bevindt zich de laatste twee jaar wederom in een nieuwe stroomversnelling. Zowel dag- als verblijfsrecreatie verrast ons bijna dagelijks met de aankondiging van alweer een nieuwe dagattractie of de ontwikkeling van vakantieresorts met de meest luxueuze villa’s. Ook het toegenomen inkomend toerisme uit België en Duitsland zorgt voor mooi weer. Het economisch tij heeft zich gekeerd en er zijn weer volop financiële middelen voor grote investeringen. Trendwatcher Pleisureworld signaleert dat er weer ruimte is in de hoofden bij de recreatieondernemers voor nieuwe plannen en investeringen en organiseert daarom speciaal voor leveranciers opnieuw de succesvolle workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’.

Leveranciers in recreatie en toerisme op het juiste spoor

Het traditionele verkoopproces is achterhaald: wie tegenwoordig succesvol wil zijn, moet beschikken over de juiste contacten, online marketing strategie en een uitstekende CRM-database. Voor toeleveranciers is het van groot belang om te weten waar de potentiële klanten zich bevinden, wat het beste moment is om een afspraak te maken en wie de beslissers zijn. Voor de vijfde keer organiseert Pleisureworld voor leveranciers in recreatie en toerisme de workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ en helpt hen op de goede weg in de veranderende markt.

Vijfde editie van Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’

De workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ op 14 september a.s. is volledig herzien. Een 2 uur durende presentatie gaat uitgebreid in op belangrijke trends en zoomt in op de recreatiemarkt anno 2017. Deelnemers aan de workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide en wie de beslissers zijn in de markt. Als organisator van de vakdagen ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’, ‘Het Nieuwe Dagje Uit’ en ‘Zet je Regio op de Kaart’ weet Pleisureworld als geen ander wat er speelt in de recreatiemarkt.

Verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers

 Pleisureworld legt al jarenlang de verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers. Niet alleen voor haar TOP Partners, maar ook voor alle andere toeleveranciers in vrijetijd met onder andere de organisatie van succesvolle workshops en vakdagen en als adviseur in de leisure branche. Deze 5e editie van de workshop Verover de Recreatiemarkt is al door tientallen ondernemers gevolgd waaronder Koninklijke Auping, ATAG Nederland, Sphinx, Kompan, Stratech CAT, Europeesche en vele anderen.

Inschrijving Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ geopend

Leveranciers die de recreatiemarkt goed voorbereid willen bedienen, kunnen zich nu inschrijven voor de workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ op donderdag 14 september in Arnhem via Pleisureworld.nl/events

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.