Sunbrella is een stof die wordt geproduceerd in Frankrijk. Deze stof wordt gebruikt voor de bekleding van ons terrasmeubilair. Deze stof is 100 procent waterdicht. Hierdoor blijft het water op de stof liggen. Na natregenen droogt het product zeer snel. Enkele uren in de zon zal ervoor zorgen dat de bank weer in gebruik genomen kan worden.

Dit geldt ook voor eten of drinken wat op de stof terecht komt. Dit kan eenvoudig worden afgenomen met een natte doek. De Sunbrella producten zijn zelfs met chloor schoon te maken. Hierdoor is het product ook uitermate geschikt om te plaatsen bij een zwembad of wellness ruimte.

Na een winter buiten staan kan het zijn dat de stof groene alg aanslag heeft door weersinvloeden. Dit is gemakkelijk te reinigen met een sproeier, maar de stof is krachtig genoeg voor de hoge drukspuit.

De loungesets, stoelen en ligbedden die de Sunbrella stof bezitten hebben geen losse kussens. Zo voorkom je dat kussens los-slingeren of op de grond terecht komen en vies worden. Ook het opbergen van de kussens is nu niet meer nodig.

Er zijn verschillende producten te verkrijgen in deze Sunbrella stof. Zo zijn er diningstoelen, loungesets, relaxstoelen en ligbedden te verkrijgen. Ook zijn er loungesets met losse modules, waardoor elk gewenste opstelling te creëren is. Madino geeft op al deze producten een garantie van vijf jaar op de stof.

Voor meer productinformatie en modellen, raadpleeg www.madino.nl. Wilt u erachter komen of deze producten passen bij uw accommodatie? Neem contact met ons op, wij doen graag een vrijblijvende proefplaatsing.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: