Toeleveranciers in de vrijetijdssector zien verbredingskansen in horeca, retail en recreatie

Het traditionele verkoopproces is achterhaald: wie tegenwoordig succesvol wil zijn, moet beschikken over de juiste contacten, online marketing strategie en een uitstekende CRM-database. Voor toeleveranciers is het van groot belang om te weten waar de potentiële klanten zich bevinden, wat het beste moment is om een afspraak te maken en wie de beslissers zijn. Voor de zesde keer organiseert Pleisureworld NRIT voor leveranciers in recreatie en toerisme een workshop voor meer kennis van de totale recreatiemarkt.

Dit keer gaan wij een stapje verder door met een workshop te komen met als doel;  ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’’! Hoe dat moet gaan wij vertellen op een geheel eigen wijze waarin wij met echte praktijkoplossingen komen en interessante cases. Het zal de toeleverancier meer helpen bij de veranderende markt omstandigheden door verbreding en internationalisering en helpt hen daarbij op de goede weg door een plan van aanpak op te stellen met daaraan gekoppeld een strategisch marketing plan.

Zesde editie met nieuwe Workshop!

De workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ van Maandag, 17 september a.s. is volledig vernieuwd en biedt houvast voor bedrijven op zoek naar nieuwe verkoop successen. Een 3 uur durende presentatie gaat uitgebreid in op belangrijke trends en zoomt in op de recreatiemarkt anno 2019. Deelnemers aan de workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide en wie de beslissers zijn in de markt. Als organisator van de vakdagen ‘Het vakantiepark van de toekomst’, ‘Het nieuwe dagje uit’ en ‘Zet je regio op de kaart’ weet Pleisureworld NRIT als geen ander wat er speelt in de totale vrijetijdsmarkt.

Verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers

 Pleisureworld NRIT legt al jarenlang de verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers. Niet alleen voor haar Top Partners, maar ook voor alle andere toeleveranciers in vrije tijd met onder andere de organisatie van succesvolle workshops en vakdagen en als adviseur in de leisure branche. Deze 6e editie van de workshop “Succesvol verkopen in de Recreatie Markt” is al door tientallen ondernemers gevolgd waaronder Koninklijke Auping, ATAG Nederland, Sphinx, Kompan, Stratech CAT, Europeesche, Every Office, Eibe en vele anderen.

Inschrijving Workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ geopend

Leveranciers in horeca, retail, recreatie & toerisme die de recreatiemarkt goed voorbereid willen bedienen kunnen zich nu inschrijven voor de workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ op maandag 17 september in Arnhem.

Lees meer over de Workshop

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.