Unieke samenwerking Pleisureworld en House of Leisure bij organisatie 3-daagse Inspiratie Tour

De experts in leisure van Pleisureworld en Midpoint Brabant House of Leisure slaan voor het eerst de handen ineen bij de organisatie van een 3-daagse Inspiratie Tour rondom de Euro Attractions Show (EAS) in Berlijn. Van maandag 25 september tot en met woensdag 27 september kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de laatste innovaties en allernieuwste trends in leisure. Een inspirerend programma op de beursvloer wordt gecombineerd met exclusieve bedrijfsbezoeken, behind the scenes, media exposure en netwerkmomenten.

Record aantal bedrijven & innovaties op de Euro Attractions Show

De grootste jaarlijkse Europese conferentie en trade show voor de attractie industrie, de Euro Attractions Show (EAS), georganiseerd door IAAPA, vindt 24 tot en met 28 september 2017 plaats in Berlijn. Meer dan 500 bedrijven presenteren zich in zes beurshallen van Messe Berlin. Exclusief voor de deelnemers aan de 3-daagse Inspiratie Tour is bovendien een extra innovatie tour op de beursvloer georganiseerd.

Berlijn als bruisend centrum voor leisure innovaties

Berlijn staat bol van leisure innovaties. De 3-daagse Inspiratie Tour combineert het bezoek aan de EAS daarom met tal van best practices. Bedrijfsbezoeken en behind the scenes zijn er onder andere bij Erlebnis-Zoo Hannover, Karls Erlebnis-Dorf, SpielBau Design Studio en het nieuwste leisure concept van Merlin Entertainments, Little Big City Berlin.

Samenwerking Pleisureworld en House of Leisure bundelt voordelen voor ondernemers

Leisure experts Raymond Oude Groen van House of Leisure en Hans van Leeuwen van Pleisureworld bundelen hun krachten. Zowel House of Leisure als Pleisureworld staan bekend om de organisatie van inspirerende programma’s in binnen- en buitenland. Niet eerder was er zoveel expertise en kennis bij de organisatie van een Inspiratie Tour. Dit resulteert in tal van voordelen voor deelnemers, waaronder de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie.

Over Midpoint Brabant House of Leisure

Het House of Leisure is het fysieke en virtuele knooppunt voor leisure ondernemers, die samenwerken aan de businessmodellen van de toekomst. Gevestigd in de inspirerende Leerfabriek KVL in Oisterwijk werken ondernemers, onderwijs en overheid samen aan nieuwe leisure programma’s en initiatieven. Ontwikkelen en ontmoeten staat daarbij centraal.

Over Pleisureworld

Met trendwatcher en adviseur in leisure Hans van Leeuwen aan het roer is Pleisureworld als adviesbureau al meer dan vijftien jaar dé inspiratiebron voor recreatie en toerisme in binnen en buitenland, met als doel het inspireren en adviseren van recreatieondernemers, toeleveranciers en toeristische organisaties. Pleisureworld is tevens mediapartner van IAAPA.

Over de 3-daagse Inspiratie Tour (EAS) Berlijn

Inschrijving voor de 3-daagse Inspiratie Tour (EAS) Berlijn is geopend via https://pleisureworld.nl//pleisureworld.nl/event/3-daagse-inspiratie-tour-eas-berlijn/ Daar is tevens meer uitgebreide informatie over het programma te vinden.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.