VR Room bij Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’

Bron: VR Room – Op zoek naar een origineel, onvergetelijk en vooral supergaaf uitje? Bij The VR Room bieden wij het dagje uit van nu voor jong en oud! Als ervaren Virtual Reality-entertainmentbedrijf bieden wij naast een unieke VR-ervaring op onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam ook mogelijkheden om deze revolutionaire entertainmentvorm in te zetten bij jouw entertainmentbedrijf!

Wie zijn wij?

The VR Room is als eerste Virtual Reality entertainmentbedrijf van Nederland al jaren het go-to adres voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Virtual Reality. Met onze unieke VR Experiences, VR Lasergamen en binnenkort VR Escape Room is ons aanbod aan VR-ervaringen zeer breed en geschikt voor iedereen! Of nu gaat om een zakelijk event, vrijgezellenfeest, teambuildingactiviteit of kinderfeest: wij zorgen altijd voor een VR-ervaring op maat. Onze ruime hoofdlocatie in hartje Utrecht is centraal in het land gelegen en biedt ruimte aan groepen tot wel 200 personen. Daarnaast bieden wij op onze locatie aan de Keizersgracht in Amsterdam ook onze hoogwaardige VR Experiences. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van VR op locatie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Powered By The VR Room

Naast onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam, waar wij de beschikking hebben over de allernieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, zijn wij ook mobiel in het aanbieden van ons VR-arsenaal. Met ons nieuwe product, Powered By The VR Room, zijn wij in staat om op locatie een prachtige VR-ervaring neer te zetten. Tijdelijk of permanent!

Met Powered By The VR Room nemen wij de taak op ons om jouw ideeën te vertalen naar een stijlvolle, functionele en duurzame toepassing van VR. Wij zetten onze uitgebreide expertise in om het aanbod van jouw entertainmentbedrijf te versterken. We houden jou daarbij op de hoogte van ontwikkelingen in de branche, het verschijnen van nieuwe hardware, content en opkomende 4D-elementen. Om de toepassing van VR op jouw bedrijf in goede banen te leiden zullen wij door middel van trainingen onze expertise vertalen naar jouw medewerkers. Hierbij zullen zowel de technische aspecten van VR aan bod komen, als wel onze filosofie voor de perfecte customer journey.

VR Lasergamen

Vooral VR Lasergamen, Powered by the VR Room is de ideale toepassing voor VR in een entertainmentbedrijf! Deze VR Experience is uniek door bijbehorende 4D elementen en de toepassing op het kleine oppervlak. Wij bouwen voor jou de grootst denkbare lasergamehal op het aantal vierkante meters van de gemiddelde woonkamer! Hiervoor krijg je een multiplayer-ervaring terug die uniek is in de BeNeLux!

Met Powered By The VR Room bieden wij dus dé springplank voor iedereen die op zoek is naar een succesvolle toepassing van de mogelijkheden van VR bij het vergroten van zijn of haar aanbod in de entertainmentwereld! Van VR Lasergamen, Powered by the VR Room tot een VR-ervaring op maat voor jouw evenement: The VR Room staat voor je klaar!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen bij VR Lasergamen en aarzel vooral niet om een praatje te maken bij onze stand op de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ (26 maart 2019) of om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek! Op onze hoofdvestiging in het centrum van Utrecht ontvangen wij je graag voor een gesprek over de mogelijkheden voor een passende toepassing van Virtual Reality in uw bedrijf. Daarnaast bent u bij ons ook welkom om in alle rust VR uitproberen en je laten betoveren door de mogelijkheden van deze fantastische, nieuwe entertainmentvorm!

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.