Wie wint de Pleisureworld Noviteiten Award 2015?

Wie lanceert dit jaar het meest innovatieve product of dienst van de recreatiebranche? Leveranciers in de recreatiesector kunnen zich nog tot en met volgende week vrijdag 23 oktober aanmelden voor de twaalfde editie van de Pleisureworld Noviteiten Award. De winnaar gaat er o.a. vandoor met een aanmoedigingsprijs van maar liefst € 1.000,-.

Presentatie tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Traditioneel presenteren alle aanmeldingen voor de Pleisureworld Noviteiten Award hun innovatie tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Deelnemende bedrijven mogen hun product of dienst tentoonstellen in hun eigen beursstand en ook voor bedrijven die geen deelnemer zijn aan Recreatie Vakbeurs Hardenberg bestaat de mogelijkheid om zich aan het publiek te presenteren.

Bekendmaking van de winnaar

Op woensdag 4 november maakt de deskundige jury bestaande uit Bert van der Stoep (Vadesto), Erik Hordijk (BorgingOnline), Max van Leeuwen (Leo Groote Instituut), Reinoud van Assendelft de Coningh (Van Assendelft & Partners) en Walter Jonker (Pretwerk) een rondgang langs de diverse noviteiten. De vakjury zal uit de inzendingen een drietal producten en/of diensten nomineren, excl. mogelijkheid van een wildcard. Aansluitend zal om 17.00 uur op het Pleisureworld Paviljoen de winnaar bekend gemaakt worden. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de Waterflike; een familie waterfiets.

Aanmelden voor de Pleisureworld Noviteiten Award

Leveranciers, uitvinders en ontwikkelaars die willen deelnemen aan de wedstrijd kunnen zich inschrijven op de website van Pleisureworld. Voor de winnaar is o.a. een geldprijs beschikbaar van € 1000,- en iedere deelnemer is bij voorbaat verzekerd van nationale publiciteit rondom het product. Voor standhouders op Recreatie Vakbeurs Hardenberg bedragen de administratie en verwerkingskosten € 375,- ex. btw. Voor niet-standhouders: € 595,- ex. btw.

Meer informatie via https://pleisureworld.nl//pleisureworld.nl/awards/noviteiten-award/

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.