Zeven kanshebbers voor Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014

Dit najaar vindt de eerste uitreiking plaats van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award voor “beste samen speelplek”. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en de zeven bedrijven die kans maken op deze roemrijke prijs zijn bekend!

De kanshebbers
In willekeurige volgorde, doen uit het hele land de volgende kanshebbers mee: Camping ’t Reestdal (Balkbrug) – Camping de Vierbannen (Ouwerkerk) – Fun-ie-Fit (Almelo) – Hof van Eckbergen (Eibergen) – Outdoor Laarbeek (Beek en Donk) – Speeltuin de Roetsj (Sittard) en Stadspark Groningen. NSGK Speeltuinbendeleider Ilse van der Put: “Ik ben positief verrast door het enthousiasme waarmee deze eerste award verkiezing nu al wordt ontvangen. We zien heel veel leuke en verrassende initiatieven op het gebied van “samen spelen”, dat betekent nog een hele kluif voor de jury!”

Mystery visits
De komende weken staan in het teken van mystery visits. Juryleden Maria Ouwehand (NSGK), ouder-kindteams van de NSGK Speeltuinbende, paralympisch sporter Kees-Jan van der Klooster en Hans van Leeuwen (Pleisureworld) trekken door het land om de inzendingen te beoordelen op speelwaarde én innovatie. Na een uitvoerig juryberaad, zal op maandag 17 november de definitieve winnaar bekend gemaakt worden tijdens het congres “De NSGK Speeltuinbende komt eraan!”.

Over de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award
De NSGK Speeltuinbende is het testteam van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Het is een team van kinderen met en zonder handicap die overal in Nederland speelplekken test op toegankelijkheid en bespeelbaarheid. De NSGK Speeltuinbende is kennis- en ervaringsdeskundige op het gebied van samen spelen, toegankelijkheid en bespeelbaarheid van speelplekken voor alle kinderen, met én zonder handicap. De NSGK Speeltuinbende Award is een initiatief van Pleisureworld en de NSGK Speeltuinbende en heeft tot doel om ondernemers die met toegankelijkheid bezig zijn zichtbaar te maken en te belonen.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.