toepassingen

Ontwikkelingen in technologie gaan snel en bieden volop kansen om als ondernemer in te spelen op hospitality en klantgerichtheid. Wat te denken van de mogelijkheden van Google Glass? De eerste interactieve fietstochten met het computergestuurde brilletje zijn in Noord-Limburg al een feit. Wat kan deze nieuwe gadget voor u als ondernemer betekenen? U leert het tijdens de workshop “Aan de slag met Google Glass” op maandag 17 november.

Reisinformatie letterlijk op je netvlies
Tijdens onze vakantie gaan we graag op zoek naar bijzondere bezienswaardigheden. Deden we dat vroeger met de toeristische gidsen van de lokale VVV, tegenwoordig gebruiken we steeds vaker toeristische app’s. Maar het kan nu nog eenvoudiger: reisinformatie die rechtstreeks op je oog geprojecteerd wordt. En heeft u onderweg nog vragen over één van de toeristische trekpleisters? Dan stelt u uw vraag direct aan een interactieve medewerker die u verder helpt. Het is één van de vele mogelijkheden van Google Glass.

Google Glass op de camping of in de horeca?
Tijdens de workshop Google Glass leert u van internetexpert Jurjen de Vries alles over de mogelijkheden in de sector van recreatie en toerisme. Jurjen was vorig jaar één van de eerste gebruikers van Google Glass in Nederland en geeft sindsdien door het hele land inspirerende workshops. Hoe kunnen we Google Glass inzetten tijdens evenementen of theatershows op ons park? Wat zijn de mogelijke toepassingen voor op onze camping, bij onze indoor speeltuin of zelfs in onze horeca? Deze en andere vragen, worden besproken tijdens de workshop “Aan de slag met Google Glass”.

De workshop Google Glass vindt plaats aansluitend op de Nationale Netwerk Lunch (www.nationalenetwerklunch.nl) in Evenementenhal Gorinchem. Voor bezoekers met een combi-ticket geldt een kortingsarrangement.

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl/events

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: