SUNVIG – Professionele karaoke systemen

SUNVIG is een jong innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in professionele karaoke. Wij hebben de juiste expertise opgebouwd om de beste karaoke beleving te verzorgen die geschikt is voor de leisure en hospitality sector.

Door de ontwikkeling van onze verschillende systemen die wij produceren heeft u voor elke setting de perfecte opzet voor een nieuw entertainment concept. Van een arcade machine tot een karaoke jukebox, tot een compleet systeem zoals de SingPad, ideaal voor het geven van kinderfeestjes, het is allemaal mogelijk!

Alle systemen zijn uitgerust met onze revolutionaire karaoke software, overzichtelijk en gemakkelijk door de klant zelf te bedienen. Daarnaast leveren wij in licentie duizenden liedjes mee op het systeem en worden deze door automatische updates ook aangevuld.

Bekijk onze promo video!

Karaoke Kabin – de musthave arcade machine
Deze arcade machine heeft plek voor 1-2 personen en kunt u in elke ruimte neerzetten in aanvulling op uw huidige entertainment. Dit stand-alone concept is een compleet karaoke systeem ingebouwd met microfoons, headsets en komt tevens standaard met onze karaoke software die bedienbaar is via het touchscreen. De Karaoke Kabin kan worden geleverd met of zonder betaalterminal.

Het ingebouwde licht plan van de Karaoke Kabin is instelbaar in verschillende kleuren, zodat de Karaoke Kabin een ultieme eye-catcher is waar je simpelweg niet omheen kan.

“Private Karaoke Rooms” zijn de trend van 2020-2021
Onze karaoke systemen komen het beste tot hun recht in een speciaal ingerichte Private Karaoke Room. Deze rooms ontwikkelingen zich al geruime tijd in een enorme hype. Het is het nieuwste concept voor het aanbieden van Karaoke Entertainment.

Wij van SUNVIG ontwerpen Private Karaoke Rooms die Turn-Key worden opgeleverd, perfect in uitvoering met onze karaoke systemen. Heeft u een oude rookruimte, onbenutte kamer of bent u op zoek naar uitbreiding van uw huidige entertainment concepten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een Private Karaoke Room.

Private karaoke rooms zijn in Europa al inmens populair en zullen in de huidige marktontwikkelingen versneld ook Nederland veroveren. Social Entertainment en het prive ascept, maken private karaoke rooms meer aantrekkelijk voor besloten activiteiten.

 

 

 

 

 

Verdienmodel
Met onze systemen haalt u niet alleen het ideale karaoke entertainment in huis maar wat vooral belangrijk is voor u als ondernemer is dat het concept speciaal samen komt met een zeer aantrekkelijk verdienmodel. Elke ruimte wordt een echte aandachtstrekker. U kunt bijvoorbeeld de karaoke rooms aanbieden met arrangementen in combinatie met snacks en drankjes. Wij kunnen u ook informeren over de verdienmodellen per product.

Geïnteresseerd?
Bezoek dan nu onze website www.sunvig.com/nl voor meer informatie en neem direct contact met ons op via onze sales afdeling:
T: 06 16 12 05 32
E: tim@sunvig.com

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: