De Karaoke Entertainment Systemen van SUNIVG bezorgen u de ultieme karaoke beleving en meer omzet voor uw onderneming

SUNVIG – Professionele karaoke systemen

SUNVIG is een jong innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in professionele karaoke. Wij hebben de juiste expertise opgebouwd om de beste karaoke beleving te verzorgen die geschikt is voor de leisure en hospitality sector.

Door de ontwikkeling van onze verschillende systemen die wij produceren heeft u voor elke setting de perfecte opzet voor een nieuw entertainment concept. Van een arcade machine tot een karaoke jukebox, tot een compleet systeem zoals de SingPad, ideaal voor het geven van kinderfeestjes, het is allemaal mogelijk!

Alle systemen zijn uitgerust met onze revolutionaire karaoke software, overzichtelijk en gemakkelijk door de klant zelf te bedienen. Daarnaast leveren wij in licentie duizenden liedjes mee op het systeem en worden deze door automatische updates ook aangevuld.

Bekijk onze promo video!

Karaoke Kabin – de musthave arcade machine
Deze arcade machine heeft plek voor 1-2 personen en kunt u in elke ruimte neerzetten in aanvulling op uw huidige entertainment. Dit stand-alone concept is een compleet karaoke systeem ingebouwd met microfoons, headsets en komt tevens standaard met onze karaoke software die bedienbaar is via het touchscreen. De Karaoke Kabin kan worden geleverd met of zonder betaalterminal.

Het ingebouwde licht plan van de Karaoke Kabin is instelbaar in verschillende kleuren, zodat de Karaoke Kabin een ultieme eye-catcher is waar je simpelweg niet omheen kan.

“Private Karaoke Rooms” zijn de trend van 2020-2021
Onze karaoke systemen komen het beste tot hun recht in een speciaal ingerichte Private Karaoke Room. Deze rooms ontwikkelingen zich al geruime tijd in een enorme hype. Het is het nieuwste concept voor het aanbieden van Karaoke Entertainment.

Wij van SUNVIG ontwerpen Private Karaoke Rooms die Turn-Key worden opgeleverd, perfect in uitvoering met onze karaoke systemen. Heeft u een oude rookruimte, onbenutte kamer of bent u op zoek naar uitbreiding van uw huidige entertainment concepten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een Private Karaoke Room.

Private karaoke rooms zijn in Europa al inmens populair en zullen in de huidige marktontwikkelingen versneld ook Nederland veroveren. Social Entertainment en het prive ascept, maken private karaoke rooms meer aantrekkelijk voor besloten activiteiten.

 

 

 

 

 

Verdienmodel
Met onze systemen haalt u niet alleen het ideale karaoke entertainment in huis maar wat vooral belangrijk is voor u als ondernemer is dat het concept speciaal samen komt met een zeer aantrekkelijk verdienmodel. Elke ruimte wordt een echte aandachtstrekker. U kunt bijvoorbeeld de karaoke rooms aanbieden met arrangementen in combinatie met snacks en drankjes. Wij kunnen u ook informeren over de verdienmodellen per product.

Geïnteresseerd?
Bezoek dan nu onze website www.sunvig.com/nl voor meer informatie en neem direct contact met ons op via onze sales afdeling:
T: 06 16 12 05 32
E: tim@sunvig.com

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.