De Nederlander boekt het liefst online. Uit onderzoek van ABN AMRO bleek dat driekwart van de ondervraagden bij voorkeur online een vakantie boekt. Dit betekent echter niet dat er minder behoefte is aan persoonlijk contact: Driekwart van de ondervraagden gaf namelijk aan het belangrijk te vinden om snel contact op te kunnen nemen met een medewerker. Het aanbieden van contactopties zoals een chatfunctie of aanklikbaar telefoonnummer is daarom belangrijk.  

Maar hoe sta je gasten effectief en snel te woord via de telefoon of chat? Om hierbij te assisteren hebben wij de boekingshulp ontwikkeld.

Alle klantinformatie direct bij de hand

Voordat je de gast helpt bij het maken van een boeking heb je graag alle gegevens bij de hand. Met een koppeling tussen jouw telefooncentrale en het reserveringssysteem hoef je niet langer te zoeken naar klantgegevens. Wanneer een telefoonnummer door het systeem wordt herkend kan je met een simpele klik het dashboard ‘gast centraal’ openen. Dit dashboard biedt je in één overzicht alle relevante gegevens van de gast, zoals de reserveringen, interesses, bestellingen, correspondentie en meer.

Snel en effectief gasten helpen bij het maken van een boeking

Vanuit het dashboard klik je eenvoudig door naar de boekingshulp. Met de boekingshulp kun je aan de hand van selectiecriteria in een oog opslag zien welk type accommodatie nog beschikbaar is in de geselecteerde periode.  Met één klik kan een link van de beschikbare objecten naar de geïnteresseerde gast worden gestuurd. Op deze manier kan je gasten snel en effectief te woord staan bij vragen tijdens het boekingsproces.

Met het dashboard ‘gast centraal’ en de boekingshulp zorg je in tijden van voortgaande digitalisering voor effectief persoonlijk contact. Meer weten over deze noviteit? Neem contact op met één van onze experts via www.parkvandetoekomst.nl

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: