Door corona hebben alle recreatiebedrijven dit jaar om moeten leren gaan met afstandsregels en hygiënemaatregelen. Deze nieuwe realiteit brengt vele uitdagingen met zich mee. EveryOffice Recreatie speelt hier op in met nieuwe in-huis ontwikkelde elektronische pincodesloten; volledig gericht op de nieuwe gebruikseisen van de recreatiebranche. Zo is door de directe koppeling met het softwaresysteem een volledig receptieloze check-in en check-out mogelijk.

Technische specs

Het nieuwe elektronisch pincodeslot is robuust, weerbestendig en duurzaam; alles wat je mag verwachten van een slot die intensief wordt gebruikt. Achter het pincodetableau zitten echte drukknoppen, waardoor het invoeren van een code snel en foutloos gaat. Met of zonder toegang tot het internet; het slot werk altijd. En als extra optie kunnen de sloten worden uitgerust met een cilinderslot.

Unieke mijnomgeving

De unieke factor van het elektronische slot; de koppeling met het softwaresysteem en de toegangscontrole. Dit maakt een volledige receptie loze check-in en check-out mogelijk:

  1. De gast maakt een boeking.
  2. Bij de bevestiging krijgt de gast automatisch een mail met de toegangscode toegestuurd.
  3. De gast krijgt toegang tot de mijnomgeving van het vakantiepark, waar het kenteken van de auto kan worden ingevoerd.
  4. Aangekomen bij de slagboom kan de gast in één keer doorrijden, doordat het kenteken door kentekencamera’s en het systeem wordt herkent.
  5. Aangekomen bij de accommodatie opent de gast het slot met de code.
  6. Is de gast de code vergeten? Het slot kan ook worden geopend met de mobiele telefoon, via een druk op de knop in de mijnomgeving!
  7. Bij vertrek hoeft de gast geen sleutels of pasjes in te leveren bij de receptie.

De elektronische sloten zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan betaalde toegang tot de wellness en de afsluiting van personeelsdeuren. Zo biedt EveryOffice Recreatie een alles-in-één oplossing die aansluit op de situatie bij jouw recreatiebedrijf.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us:          
Pleisureworld

Pleisureworld