Het slimme elektronische pincodeslot van EveryOffice Recreatie

Door corona hebben alle recreatiebedrijven dit jaar om moeten leren gaan met afstandsregels en hygiënemaatregelen. Deze nieuwe realiteit brengt vele uitdagingen met zich mee. EveryOffice Recreatie speelt hier op in met nieuwe in-huis ontwikkelde elektronische pincodesloten; volledig gericht op de nieuwe gebruikseisen van de recreatiebranche. Zo is door de directe koppeling met het softwaresysteem een volledig receptieloze check-in en check-out mogelijk.

Technische specs

Het nieuwe elektronisch pincodeslot is robuust, weerbestendig en duurzaam; alles wat je mag verwachten van een slot die intensief wordt gebruikt. Achter het pincodetableau zitten echte drukknoppen, waardoor het invoeren van een code snel en foutloos gaat. Met of zonder toegang tot het internet; het slot werk altijd. En als extra optie kunnen de sloten worden uitgerust met een cilinderslot.

Unieke mijnomgeving

De unieke factor van het elektronische slot; de koppeling met het softwaresysteem en de toegangscontrole. Dit maakt een volledige receptie loze check-in en check-out mogelijk:

 1. De gast maakt een boeking.
 2. Bij de bevestiging krijgt de gast automatisch een mail met de toegangscode toegestuurd.
 3. De gast krijgt toegang tot de mijnomgeving van het vakantiepark, waar het kenteken van de auto kan worden ingevoerd.
 4. Aangekomen bij de slagboom kan de gast in één keer doorrijden, doordat het kenteken door kentekencamera’s en het systeem wordt herkent.
 5. Aangekomen bij de accommodatie opent de gast het slot met de code.
 6. Is de gast de code vergeten? Het slot kan ook worden geopend met de mobiele telefoon, via een druk op de knop in de mijnomgeving!
 7. Bij vertrek hoeft de gast geen sleutels of pasjes in te leveren bij de receptie.

De elektronische sloten zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan betaalde toegang tot de wellness en de afsluiting van personeelsdeuren. Zo biedt EveryOffice Recreatie een alles-in-één oplossing die aansluit op de situatie bij jouw recreatiebedrijf.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.