innovatie op het strand met nieuw strandhuisje

Is uw bedrijf gericht op verblijfsrecreatie en bent u gevestigd in provincie Zeeland? Zou u willen innoveren, maar weet u zelf niet goed welke stappen u kunt zetten om uw bedrijf verder te ontwikkelen? Dan is het goed voor u om te weten dat Impuls Zeeland een pilot is gestart met innovatievouchers voor Zeeuwse ondernemers, gesteund door provincie Zeeland. Met een innovatievoucher kunt u extern advies inwinnen tegen sterk gereduceerde kosten.

Hoe werkt een innovatievoucher?

De innovatievoucher is een financiële bijdrage van maximaal 50% van de kosten tot een maximum van € 5.000,-. Hiermee huurt u een externe expert in, bijvoorbeeld een toeristisch adviseur zoals Pleisureworld, die kan helpen met het ontwikkelen van innovatieve plannen om de kwaliteit van uw bedrijf te verbeteren. Bijvoorbeeld het uitwerken van een concreet plan voor een nieuwe richting en groei van uw bedrijf.

Pleisureworld: adviseur in leisure met ondernemerskennis

Pleisureworld is al meer dan 15 jaar inspiratiebron voor ondernemers in toerisme en recreatie. Deze kennis en expertise heeft al menig recreatiebedrijf handvatten gegeven voor innovatie en groei. U kunt Pleisureworld bijvoorbeeld inschakelen voor een analyse of plan van aanpak voor nieuwe concepten of een haalbaarheidsonderzoek. In de afgelopen jaren heeft Pleisureworld voor meerdere Zeeuwse ondernemers in recreatie en toerisme succesvolle projecten in gang gezet. Enkele referenties: Roompot Vakanties, Zeelanderij, Camping Zonneweelde, Julianahoeve, Super Zomer Festival Goes en Omnium.

Bent u de volgende die gebruik wil maken van onze expertise als recreatieadviseur? Maak vrijblijvend een afspraak en bel rechtstreeks met Hans van Leeuwen van Pleisureworld op 06-53394506.

Interesse in een innovatievoucher?

De innovatievouchers zijn voor mkb-ers in de verblijfsrecreatie gevestigd in Zeeland. Het beschikbare budget varieert per gemeente. Om gebruik te maken van de regeling, vraagt u een intakegesprek aan bij Impuls Zeeland waarin de uitdaging voor uw bedrijf besproken wordt. Veel ondernemers worstelen met de vraag waar hun uitdaging precies ligt, en wat de mogelijkheden voor hen zijn. Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wilt u weten wat Pleisureworld voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail aan hans@pleisureworld.nl.

Voor meer informatie over de innovatievoucher, kijkt u op de website van Impuls Zeeland.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: