Laat het buitengevoel binnen

Laat het buitengevoel binnen

De optimaal geïsoleerde daglichtconstructies van Bright Buildings creëren seizoensverlengende accommodaties voor zwembaden en waterparken.
Bright Buildings ontwerpt en bouwt transparante gebouwen voorzien van flexibele dak- en gevelsystemen:

Open Sky schuifdak

Maximaal waterplezier, ongeacht de weersomstandigheden, wordt mogelijk gemaakt door unieke Open Sky schuifdaken. Deze daken, die tot 50% van hun totale oppervlakte automatisch open schuiven, laten in een handomdraai zon, licht en frisse lucht binnenstromen. Het dak is flexibel toepasbaar, ook bij bestaande gebouwen en voor zowel grote als kleinere te overkappen oppervlaktes.

Skywall hefgevel

Het buitengevoel wordt nog verder versterkt door het gebruik van de transparante hefgevel Skywall; flexibele wanden die automatisch open schuiven. Hierdoor ontstaat een natuurlijkere overgang van binnen- naar buitenactiviteiten op campings, vakantieparken, attractieparken en bij hotels en wellness centra.

Primeur: Transparante zwembadaccommodatie voor Eiland van Maurik

Het vakantiepark Eiland van Maurik zocht een oplossing om gasten vaker te kunnen verwelkomen in haar waterspeeltuin én in het nieuw te bouwen zwembad.  Bright Buildings ontwierp voor hen een unieke transparante zwemaccommodatie van bijna 1000 m2, voorzien van een Open Sky schuifdak en Skywall hefgevels.

Dutch design, wereldwijde realisatie

Bright Buildings ontwerpt en realiseert projecten voor opdrachtgevers in de recreatie-, retail- en sportbranche, wereldwijd. Met inspirerende architectuur en onze expertise zijn we in staat de positieve effecten van daglicht te maximaliseren.

EAS Barcelona booth 2524
https://pleisureworld.nl//brightbuildings.eu/zwembaden/

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

bright-buildings-transparante-zwemaccommodatie-engels

[/column]

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

bright-buildings-interieur-zwembadaccommodatie-met-watertoestel

[/column]

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

bright-buildings-mondo-verde

[/column]

[column width=”1/4″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

bright-buildings-mondo-verde-alhambra

[/column]

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.