Meer luxe en comfort met het nieuwe smarthome systeem

Al enkele jaren wordt er in trendrapporten gesproken over een verschuiving in de recreatiebranche naar meer luxe, comfort en beleving. Wij zien deze trend ook terug in onze benchmark: Afgelopen maanden waren de luxe accommodaties bij onze klanten onverminderd populair. Hier spelen wij op in met een nieuw product; het Real Smart Home systeem. Met dit systeem til je het gevoel van luxe en comfort in accommodaties naar een hoger niveau. 

De opkomst van Smart Homes

Smart Home systemen zijn steeds meer in opkomst. Dit heeft een reden: Internet wordt steeds sneller en betrouwbaarder, de prijs van de benodigde hardware wordt steeds gunstiger en het systeem biedt steeds meer mogelijkheden. Dit heeft er voor gezorgd dat smarthome zich ontwikkeld heeft van luxe noviteit naar een betaalbare en breed inzetbare toepassing.

Volledige automatisering van recreatiewoningen

EveryOffice Recreatie is met de ECOgreenBOX al jaren pionier in domotica voor vakantiewoningen. Dit systeem maakt onder andere een warm welkom mogelijk, waarbij de geboekte vakantiewoning automatisch wordt verwarmd voor aankomst. Het nieuwe Real Smart Home systeem biedt deze mogelijkheid en meer. Je kunt echt alles in de woning aansturen: Verlichting, zonwering, temperatuur, alarmsystemen, ventilatie, multimedia en toegangscontrole. Hiermee bieden wij een volwaardig systeem voor automatisering van recreatiewoningen.

Meer luxe en comfort voor de gast

Met het Smart Home systeem versterk je het gevoel van luxe en comfort voor de gast. Dit doet het systeem door handelingen te automatiseren. Wanneer de gast de accommodatie binnenkomt gaat het licht en de muziek automatisch aan. Is de kamer leeg? Dan gaat alles weer uit. Compleet automatisch. De gast kan zijn beleving volledig personaliseren, via intuïtieve bedieningspanelen of de handige app.

Volledige controle voor de beheerder

Met het Smart Home systeem van EveryOffice Recreatie heb je als beheerder altijd de touwtjes in handen. Sluit bijvoorbeeld op afstand dakramen als er zwaar weer op komst is. Bespaar energie met een automatische afwezigheidsmodus en houd zicht op alle veiligheidsmeldingen in één centraal dashboard. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Dat maakt installatie, ingebruikname en toekomstige uitbreiding een fluitje van een cent.

Meer weten over deze noviteit? Neem contact op met één van onze technische experts via www.parkvandetoekomst.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.