active-family-fun-park-active-constructions

Het bedrijf Active Constructions B.V., producent van onder andere klimbossen en klimparken over de hele wereld, lanceert een compleet nieuwe standaard voor actief spelen: Active Family Fun Park. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze nieuwe attractie gericht op meerdere doelgroepen van jong tot oud, speciaal voor de hele familie.

Nieuwe doelgroep: ‘extended families’

Het Active Family Fun Park vult het gat op tussen de softplay indoorspeeltuinen met ballenbak en de klimbossen of klimparken. De meeste indoorspeeltuinen zijn alleen gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. De stoere klimbossen en klimparken zijn vaak wel bedoeld voor alle leeftijden, maar in de praktijk niet voor iedereen weggelegd. Door het sportieve en uitdagende aspect op hoogte bekijken veel bezoekers de capriolen tussen de bomen en de palen liever vanaf de grond. Meedoen is er dan niet bij.

Speciale nettenconstructie

Met de komst van de nieuwe attractie van Active Constructions wordt alles anders: alle doelgroepen kunnen hoog tussen de bomen of de palen met elkaar ravotten en spelen. Active Family Fun Park biedt klimmen en klauteren op grote hoogte in een super veilige omgeving, dankzij de zeer speciale nettenconstructie. Eigenaar Kees Jan Verwaal van Active Constructions kwam op dit idee tijdens een rondreis door Zuid-Frankrijk waar hij kinderen volop zag spelen in een constructie van hangende netten.

Active Family Fun Park Totaal

Het Active Family Fun Park Totaal bestaat uit 10 uitdagende hindernissen en is geschikt voor alle leeftijden. De attractie past uitstekend in een natuurlijke omgeving tussen de bomen, maar kan net zo makkelijk worden verankerd aan palen of een gebouw. De deelnemers worden niet afzonderlijk gezekerd, zoals vaak het geval is bij een klimpark, klimbos of een hoogteparcours. De hindernissen van het Active Family Fun Park zijn opgebouwd met speciale nettenconstructies voor optimale veiligheid waarin jong en oud op een leuke en uitdagende manier kunnen spelen. Een Active Family Fun Park Totaal is op elke locatie weer anders, maar bestaat altijd uit meerdere elementen en is een combinatie van een aantal losse attracties.

Second gate of nieuwe attractie

Active Family Fun Park Totaal is een fantastische nieuwe attractie als uitbreiding van het bestaande recreatieve aanbod, maar ook inzetbaar als extra ‘second gate attractie’ waarvoor apart entree betaald moet worden. De capaciteit bedraagt ongeveer 1.500 bezoekers per dag. Door de brede inzetbaarheid biedt de attractie ideaal vermaak voor op vakantie- en bungalowparken. Het Active Family Fun Park Totaal past heel goed in een natuurlijke omgeving, zoals de bossen van Staatsbosbeheer, of als aanvulling bij bestaande klimbossen, klimparken en recreatieplassen. Wilt u meer informatie, kijk dan op www.activeconstructions.eu.

CategoryBlog
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us:          
Pleisureworld

Pleisureworld