Van Egdom Recreatietechniek houdt zich al 50 jaar bezig met het creëren van opwindende waterspelontdekkingen voor volwassenen en kinderen en is voortdurend bezig met het innoveren van spray park ontwerpen om een maximale indruk te maken op de bezoekers en ze maximaal tevreden te stellen.

Onze op maat gemaakte spray parken nodigen iedereen uit om te spelen. Ze zijn de perfecte mix van waterplezier en spel. Ze houden de hele familie bezig en zorgen ervoor dat iedereen tijd met elkaar doorbrengt en plezier beleeft.

Met trots presenteert Van Egdom daarom zijn nieuwe Spray Park brochure. In deze brochure kunt u de mogelijkheden en al onze Spray Park elementen bewonderen. Innovatieve en leuke ontwerpen die uitnodigen tot urenlang actief speelplezier, kleur en waterspel voor kinderen van alle leeftijden. Ze stimuleren hun verbeelding met een groot aantal speelervaringen. Altijd in combinatie met opwindende bubbelende geisers, waterfonteinen, spray tunnels, omvallende emmers, draaiende waterwielen, muziek, lichten en kenmerkende thema’s.

Wil je graag een gedrukt exemplaar inzien? Dat kan! Vraag hem dan gerust aan via info@vanegdom.nl en wij sturen jou een exemplaar toe.

Bekijk onze digitale brochure hier.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: