Foto: Een overzicht van het nieuwe ‘Adventure Bay’ themagebied

Amsterdam – 09 Januari 2019 – Leisure Expert Group is trots om aan te kondigen dat het betrokken was bij de vormgeving van Movie Park Germany’s nieuwste toevoeging aan hun park: ‘PAW Patrol – Adventure Bay’.

Samenwerking tussen Movie Park Germany, Nickelodeon Experience Design en Leisure Expert Group

‘Adventure Bay’ wordt de grootste uitbreiding van het populair Nickland gebied, sinds het gebied meer dan 10 jaar geleden is geopend, en is geïnspireerd op de populaire Nickelodeon-serie ‘PAW Patrol’. Samen met het getalenteerde projectteam van Movie Park Germany en Nickelodeon Experience Design heeft Leisure Expert Group de concepten en alle ontwerpen voor het thema en de attracties in dit nieuwe gebied gecreëerd.

“De samenwerking met het Movie Park-team onder leiding van Wiebe Damstra en het creatieve team van Nickelodeon Experience Design is het een zeer prettig en professioneel verlopen”, zegt Max Reims, Client Expert bij Leisure Expert Group. “PAW Patrol is zo’n geweldig, kleurrijk en vriendelijk merk waar het hele gezin van kan genieten en het was voor ons team fantastisch om aan dit project te kunnen meewerken. We hopen dat onze gecombineerde inspanningen een ervaring zullen creëren die alle toekomstige gasten van Adventure Bay samen zullen waarderen en daardoor nieuwe herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan “.

Maak kennis met de PAWPS

In het nieuwe gebied kun je de pups van PAW Patrol ontmoeten bij een gloednieuw speciaal fotopunt aan de binnenkant van een 15 meter hoge commandotoren, welke overal in ‘Adventure Bay’ zichtbaar zal zijn. Naast de nieuwe meet & greet, kan de gast ook genieten van de herthematiseerde ‘Zooma’s Zoomer’ en een nieuwe ‘convoy ride’ van de Italiaanse fabrikant Zamperla.

Nieuw ontwerp voor de attractie Zooma’s Zoomer

Movie Park Germany en Leisure Expert Group

Deze nieuwe ontwikkeling markeert de voortzetting van een succesvolle samenwerking tussen Movie Park Germany en Leisure Expert Group.

In 2016 werkte Leisure Expert Group nauw samen met het park en Fox om ‘The Walking Dead®: Break Out’ te creëren, een soort spookhuis waar je, het hele jaar door, kunt griezelen.

In 2018 was Leisure Expert Group verantwoordelijk voor het volledige ontwerp voor de herthematisering van ‘Excalibur: Secrets of the Dark Forest’. Dit resulteerde in een compleet nieuwe ritervaring die werd beloond met een European Star Award voor de beste waterrit in Europa.

“We zijn er trots op dat we opnieuw door Movie Park Germany zijn gekozen als ontwerppartner voor een project met een gerenommeerd internationaal merk als PAW Patrol. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen wanneer het gebied gedurende het komende jaar voor het publiek wordt geopend.”

Over Leisure Expert Group

Leisure Expert Group is specialist in de vrijetijdsindustrie in de breedste zin van het woord. Opererend vanuit kantoren in Almere en Amsterdam, richt Leisure Expert Group zich op het ontwerpen en produceren van attractieparken en andere ruimtes en identiteiten in de vrijetijds-, festival- en evenementensector. Leisure Expert Group is een begrip voor eenieder die hun gasten wil onderdompelen in een andere wereld.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.leisureexpertgroup.com of contact opnemen met Max Reims, Client Expert, via max.reims@leisure-expert.com

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: