Pleisureworld Award

In 2004 was Berg Toys met de Balanz Bike de eerste winnaar van de Pleisureworld Award. Sindsdien hebben wij met veel plezier een grote diversiteit aan prachtige innovatieve producten en diensten langs zien komen en daarom zal Pleisureworld in 2013 dan ook alweer voor het 10de jaar op rij op zoek gaan naar het meest innovatieve product of dienst van het afgelopen jaar.

Platform voor innovaties

Juist in economisch moeilijke tijden als nu is de consument op zoek naar nieuwe, innoverende ervaringen en met de Pleisureworld Award wil Pleisureworld dan ook die ondernemers die zich sterk maken voor innovatie een hart onder de riem steken. Door middel van de Pleisureworld Award wordt deze ondernemers een platform geboden om hun noviteiten onder de aandacht te brengen. De winnende innovatie ontvangt dan ook een aanmoedingsprijs van €1.000,- en komt onder de aandacht van de landelijke vakpers.

FONO van Yalp winnaar in 2012

Vorig jaar won Yalp met haar FONO de Pleisureworld Award 2012. FONO is een uniek product waarmee je met je eigen muziek op je telefoon een DJ show voor je vrienden kan geven. Een unieke mogelijkheid voor de recreatieondernemer om jong en oud en alles wat er tussen zit samen te brengen.

Stemprocedure

De verschillende noviteiten worden o.a. tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg aan het publiek gepresenteerd in het Pleisureworld Paviljoen. Bezoekers van deze beurs kunnen per sms hun stem uitbrengen op het in hun ogen beste nieuwe product of dienst van 2013, waaruit een top drie innovaties overblijft. Een professionele jury uit het werkveld, die de mogelijkheid heeft om een wildcard uit te delen, zal vervolgens tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 25 november 2013 in Gorinchem de uiteindelijke, definitieve winnaar van deze prestigieuze Pleisureworld Award bekend maken.

Meer informatie over de Pleisureworld Award en de Nationale Netwerk Lunch is te vinden op:

www.pleisureworld.nl/award

www.nationalenetwerklunch.nl

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: