BigAirBag® – De specialist voor multifunctionele attracties

14 jaar geleden ontwikkelde BigAirBag ’s werelds eerste freestyle-airbag met een heel eenvoudig doel: snowboardtrucs trainen zonder gewond te raken! Toen wist BigAirBag nog niet dat dit een essentieel trainingsplatform zou worden voor freestyle sportprofessionals uit bijna alle disciplines, en het uiteindelijk zelfs een uiterst veelzijdige vrijetijdsattractie zou worden.

Als gevolg van betrokkenheid bij enkele van de meest ontzagwekkende, diverse en baanbrekende projecten over de hele wereld, heeft BigAirBag een indrukwekkend portfolio van toonaangevende concepten kunnen verzamelen, evenals de ervaring en knowhow om ze tot leven te brengen!

BigAirBag heeft haar potentieel in de vrijetijdsindustrie onderkend en heeft alle prachtige attracties die ze voor individuele projecten had ontwikkeld tot een enkel modulair ontwerp gebracht: The BigAirBag Action Sports Tower.

De BigAirBag Action Sports Tower

In wezen is BigAirBag een landingsoppervlak dat vrij op het water ligt maar zonder dat iemand nat hoeft te worden! Met één centrale toren, omringd door verschillende BigAirBag’s, is het mogelijk om ​​massa activiteiten te creëren.

Variërend van activiteiten voor het hele gezin, tot de meest extreme uitdagingen, er is letterlijk voor iedereen iets. Rond de toren kan er gekozen worden uit een oneindige lijst van ongelooflijke activiteiten die allemaal de essentiële ingrediënten voor succes hebben: ze zijn niet alleen uniek en opwindend, maar helpen ook bij het ontwikkelen en verbeteren van coördinatie, luchtbewustzijn, kernkracht, balans, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Voor sommigen zijn de activiteiten een leven veranderende ervaring die hen leert hun angsten en remmingen los te laten. Voor anderen bieden ze een veilige omgeving om totale lichaam coördinatie en luchtbewustzijn te trainen, terwijl ze het vertrouwen vergroten en zowel mentale als fysieke barrières doorbreken. MAAR BOVEN ALLES BIEDT HET PLEZIER VOOR IEDEREEN!

BigAirBag zal bij de volgende editie van de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ een stand reserveren op het Innovatieplein waar tal van toeleveranciers hun producten en services aanbieden. Dinsdag 26 maart aanstaande kunt u BigAirBag al als deelnemer treffen in Sevenum!

Nog last-minute aanmelden voor de Vakdag van 26 maart? Ga dan snel naar hetnieuwedagjeuit.nl/tickets

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: