Persbericht Praktijkdag Vakantiepark Puur Exloo, door Pleisureworld

De markt voor vakantieparken is volop in beweging – en er zitten nog vele nieuwe parken in de pijplijn. Is er markt voor zo veel nieuw aanbod? En met welke concepten kun je nog nieuwe markten aanboren? Op 12 oktober organiseert Pleisureworld een Praktijkdag op het innovatieve Familie Resort Landal PUUR Exloo, waar de kansen en bedreigingen door verschillende deskundigen worden belicht.

Centraal op deze Praktijkdag staat de bedrijfsvoering van Familie Resort Landal PUUR Exloo. De deelnemers nemen een kijkje achter de schermen en krijgen toelichting op de nieuwe concepten die hier zijn toegepast. PUUR Exloo, dat zich richt op het hogere segment, behaalt verassend hoge scores als het gaat om de Netto Promotor Score en recensies op boekingsplatformen. Wat is het geheim achter dit succes? Is het de slim geautomatiseerde dienstverlening; van zelf inchecken tot de app met bestelservice? Is het de samenwerking met de ondernemers in de regio, die de dienstverlening voor een deel organiseren? Zijn het de ultra luxe villa’s met voorzieningen die je nog op weinig andere parken ziet? Speelt de speciaal ontwikkelde beleveniskaart een rol?

Op de Praktijkdag komen ook diverse sprekers aan het woord die ingaan op de snel veranderende markt voor vakantiewoningen:

  • Hielke Tillema, directeur van Kontour Vastgoed (de conceptontwikkelaar en bouwer van PUUR Exloo), deelt zijn visie op de nieuwe generatie van vakantieparken.
  • Ellen van Gackel, directeur BrandforceOne, geeft uitleg over de kracht van een ‘BRAND’ met een uniek concept als voorwaarde voor succes.
  • Hans van Leeuwen van Pleisureworld, geeft als trendwatcher een duiding van de ontwikkelingen in de wereld en de invloed daarop op de markt van de vakantieparken.
  • Binnenkort wordt de vierde spreker bekend gemaakt.

Naast de sprekers zijn er ook diverse workshops waar de deelnemers op een heel praktisch niveau uitleg krijgen over toepassingen die bijdragen aan een bijzondere beleving. Denk daarbij o.a. aan exceptionele schoonmaak, automatische incheckzuilen, pumptrack, voedselbos, OERRspelen, webwinkel voor parkgasten, slimme deurslotsystemen en de beleveniskaart.

Het nieuwe brancherapport over Europese ketens in de markt van vakantieparken zal op de Praktijkdag officieel worden gepresenteerd.

Over de Pleisureworld Praktijkdagen

Pleisureworld organiseert Praktijkdagen rond actuele thema’s in leisure. Tijdens deze dagen staat praktijkkennis centraal en dat wordt vormgegeven door rondleidingen op locatie en demonstraties van producten en diensten. De eerstvolgende praktijkdagen worden georganiseerd rond het thema Ecolodges & Tiny Houses (20 januari 2022) en Family Entertainment Centra (3 februari 2022).

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl/event/praktijkdag-vakantieparken

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: